sunnuntai 9. marraskuuta 2008

S U N N U N T A I K L A S S I K K O

Tämän sunnuntain lauluksi valitsin Mick Jaggerin sydänverellä säveltämän ja sanoittaman Angien, 1970-luvun alusta. Laulussa on niin omakohtaisesti eletyt sanat, että ne jo itsessään riipaisevat. (Sanat löytyvät tästä). Sanotaan, että tämä laulu kertoo Jaggerin rakastumisesta David Bowien silloiseen Angela-vaimoon.

Rakkaus raastaa, sen tuntee tässä laulussa. Tämänkin tapahtuman jälkeen elämä on jatkunut, on tullut uusia puolisoita, uusia rakkauksia elämään. Sellaista se elämä on. Esittääköhän Rolling Stones vielä tänä päivänäkin tätä laulua? Vai onko se kuopattu historiaan? Olisi mielenkiintoista tietää..

Sunnuntaiklassikoita on tänään nähtävissä mm. näissä blogeissa: Parallel Lines, Tuumailua, Susupetal, Preivi, Papin blogi.

12 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos kiitos! Pidän vain muutamasta Rollareiden kappaleesta ja tämä on ehdottomasti yksi niistä. Hieno laulu ja video!

Anonyymi kirjoitti...

Ehdottoman hyvä klassikko. Tämä on kuten edellä sanottiinkin jo, eräs parhaimmista Rollareiden biiseistä.

Puisto kirjoitti...

Oioi, tämä on ihana. Ja kyllä, esittivät Angien stadionilla ainakin vielä 2003.

Sooloilija kirjoitti...

Tuima ja Hirlii, tämä on Rollareiden parhaita biisejä minunkin mielestä. Kaikkea materiaalia en jaksa heiltä kuunnella.. Vanhempi tuotanto on parempi.

Papi, kiva kuulla, että esittävät laulua vieläkin. Menisin myös ehdottomasti heidän keikalleen; ovat niin historiallinen bändi jo tänä päivänä.

Puisto kirjoitti...

Pakko nyt vielä tulla sanomaan, että keikka oli siis aivan mahtava, vaikka en mitenkään bändiä ole ikinä fanitanutkaan. Mutta kyllä ikä-äijät veti niin komeesti, että huh-huijaa. Ja Jagger on niin huisin hyvässä kuosissa, ei voi kuin ihailla. Moni parikymppinen ei jaksaisi sellaista fyysistä menoa.

SusuPetal kirjoitti...

Tuo kappale on kerta kaikkiaan SE LAULU, joka edelleen saa kylmät väreet kulkemaan joka puolella.

Sooloilija kirjoitti...

Papi, samaa mieltä bändistä ja Jaggerista.

Susupetal, olen koko aamun laulanut tätä laulua mielessäni, se jäi jotenkin soimaan päässäni. Ja Jaggerin laulamana se saa tosiaankin kylmät väreet kulkemaan ja ihokarvat pystyyn. Rakkaus, sen menettäminen, on niin totista, kuten Jaggeristakin näkee.

Anonyymi kirjoitti...

No juu, kyllä ne Rollaritkin joskus osaavat... en ole bändin ihailijoita, mutta on niillä jokunen hyvä biisi. Tämä kyllä on sitä. Tosin "with no money in our coats" ei taida olla ihan totta Jaggerille.

*itKuPiLLi* kirjoitti...

Niin ihana! Mä en pysty kuuntelemaan tätä biisiä liikuttumatta. Mahtava klassikko!

Sooloilija kirjoitti...

Hannah, eikö vain olekin ihana biisi..Ehkä Rollaritkin oli joskus vähän 'köyhempiä' kuin nyt..

Itkupilli, minä liikutun myös tästä biisistä, koko päivän olen sitä miettinyt.

Anonyymi kirjoitti...

No joo... Onhan se... Klassikoiden parhaimmistoa siis. Totta tuo romanssi oli, mutta taisivat touhuta kaikki keskenään. Rollareiden tuotanto on niin laaja, etten pysty sieltä yhtä ylitse nostamaan. Kärkisijoille tämä voisi kyllä mennä. Ehkä... Ei pysty arvottaan ;)

Matkaan muuten tiistaina Ouluun :)

Sooloilija kirjoitti...

Lepis, juu, olen lukenut, että myös Jaggerilla ja Bowiella oli jonkinlainen suhde.. Uskon, että syvistäkin tunteista on ollut kyse. Se on vaan aina se miten asiat tulevat medialle ilmi..

Tervetuloa Oulun maisemiin..