tiistai 29. tammikuuta 2008

Heathcliff-nalleTämä nalle löytyi kirpputorilta maanantaina 28.1.08 ja se sulatti sydämet samantien. Se oli aivan kuin valmis persoona kun se odotti siellä itsepalvelukirppiksen pöydällä sekasotkussa. Se on Harrods-nalle, hintalappukin siinä oli vielä paikoillaan. Joten se on Lontoosta saakka matkannut tänne pohjolan perukoille. Ei Perusta sentään, siksi sille ei annettu nimeksi Paddingtonia. Sitäkin kyllä ehdotettiin, ja lapsilla oli muitakin nimiehdotelmia, mutta tämä on ensimmäinen aikuisiällä ostamani nalle, niinpä päätin itse nimetä sen.

Nallesta tuli Heathcliff, jollain lailla kunnianosoituksena viikko sitten kuolleelle Heath Ledgerille, jonka oikea etunimi on juuri Heathcliff.

Muutamme kohta uuteen kotiin, ja siellä sille keksitään hyvä paikka. Lapset kyllä ehdottivat, että se voisi viettää jokaisen päivän eri huoneessa. Saapa nähdä mitä me vielä keksitään. Heathliff-nalle rupeaa nyt elämään meidän perheessämme, ja se tulee tämänkin blogin sivuilla vielä seikkailemaan.

Tikke-kissamme oli nallesta myös kiinnostunut, kuten kuvasta näkyy.

1 kommentti:

katrilli kirjoitti...

Hei !

Onpas ihana nalle ja ihana kissa.Mieleeni tuli oma nalleni, jonka sain lähes neljäkymmentä vuotta sitten. Roosa leikkii sillä aina välillä. Viime sunnuntaina meille saapui vieläkin vanhempi nalle, kun mieheni toi oman nallensa lapsuudenkodistaan. Hieno kuva !

Halauksin Katrilli