torstai 14. helmikuuta 2008

Annie Leibowitzin otos


Maailman ehkä kuuluisin nykyvalokuvaaja, Annie Leibowitz, on ottanut tämän erikoisen valokuvan heinäkuussa 2007. Kuvassa Bruce Willis kalastelee veneessä vierellään entinen vaimonsa Demi Moore nykyisen miehensä Ashton Kutcherin kanssa.

Mietin kuinka paljon kuvassa on asetelmallista poseerausta ja kuinka paljon aitoa tilannetta. Mietin missä kuvaaja istuu ja kuka ohjaa venettä ja millainen tunnelma veneessä on.. Leibowitzin kuvissa on yleensä hyvä tunnelma ja vaikka ne on varmasti hyvin tarkkaan mietittyjä ja suunniteltuja niin silti tästäkin kuvasta huokuu lämpö ja spontaanius.. Kenties Bruce Willisille on tulossa isokin kala ja kenties Moore ja Kutcher kuhertelevat muutenkin paljon.. On kyllä jännä kuva! Ja kaikki nämä kolme näyttelijää on suurelle yleisölle tuttuja ja tietyn roolin jo sitä kautta omaavia. Jään miettimään ovatko henkilöt kuvassa ihan omia itsejään ja onko kuvaustilanne aito.. Ovatko he esim. Willisin veneellä tai muuta vastaavaa.

Olen lukenut, että he kaikki viihtyvät hyvin yhdessä ja Bruce Willis on julkisesti hehkuttanut sitä, että hänen entisellä vaimollaan on hyvä puoliso.. Joten näin Ystävänpäivänä voin ajatella, että uskon siihen, että ystävyys on tärkeintä! Jos parisuhde loppuu, voi silti jäljelle jäädä ystävyys. Näin haluan uskoa ja ajatella.


Kuvassa itse kuvaaja, Annie Leibowitz

2 kommenttia:

katrilli kirjoitti...

Hei Ystäväni !

Ihastelen jälleen sivujasi. Ulkoasu on ihana ja kirjoitat niin sujuvasti. Sivujasi on ilo lukea !Mukavaa viikonloppua !

Sooloilija kirjoitti...

Kiitos kannustavista kommenteista. Jatkan kirjoittamista ja asioiden havainnointia.Lämpimät terveiseni!