perjantai 7. maaliskuuta 2008

Minuus tuolilla


Kirjoja, elokuvia, musiikkia, valokuvia, nalle, kynttilöitä, sipuleita, pikkuleipiä, juustoveitsi, kahvimuki, enkeli. Se olen minä.

Tämä asetelma tehtiin hetken mielijohteesta, sen tekemiseen meni noin 3 minuuttia ja se tehtiin juuri ennen tupaantuliaisvieraiden tuloa. Ja se purettiin sitten saman tien. Nyt se on sitten tässä kuvana.

Ihanan kustavilaishenkisen ruokapöydän tuolin päällä on ystävän tekemä tilkkutyötaulu, esikoiseni enkelipiirroksesta tehty työ. Itse en ole käsityöihmisiä, mutta onneksi vanhin tytär tuntuu olevan, ja äitini on. Minut on tässä sukupolvien ketjussa käsityötaito hypännyt yli.

Mutta minulla on sitten muita taitoja.Yllä nuorimman tyttären (8½v.) tekemä Minuus tuolilla. (Vanhin tytär on koko talvilomaviikon ollut niin kiireinen, ettei ole ehtinyt minuuksia tuolilla miettimään.)

Selittelyittä paras. Kommentteja?

4 kommenttia:

Kottis kirjoitti...

Hei Sooloilija!
Tulin luoksesi ensimmäistä kertaa Hanniksen kautta.
Kiva blogi! Pikasilmäyksellä mielenkiintoisia juttuja!

Hauskaa oli avata tuttavuus "minuus tuolilla"-postauksella.

Musta jää-leffasta sen verran, että olen samaa mieltä. Fiilis leffan jälkeen oli ristiriitainen, paljon ajatuksia päässä, mutta en tiedä pidinkö elokuvasta. Toki se oli katsomisen arvoinen, mutta se on nähtävä vielä uudestaan, jotta voisin saada vastaukset mielessäni pyöriviin kysymyksiin.
Sitä mietin eniten, että voivatko nelikymppiset korkeasti koulutetut todella toimia, kuten elokuvassa toimivat. Vai oliko tätä tarkoitettukaan rinnastettavaksi tosielämään.

Mukavaa viikonloppua!

-Anne- kirjoitti...

Todella kiva idea tuo "minuus tuolilla"!

tuike kirjoitti...

Harmoninen värimaailma asetelmassasi. Mitä kertonee? Hyvää naistenpäivää!

Sooloilija kirjoitti...

Kaikille teille ja meille ihanille naisille Hyvää Naistenpäivää ja kiitos kaikista kommenteista! Tulin juuri Naistenpäiväleivoskahveilta kahvilasta, joten myöhemmin lisää!