lauantai 15. maaliskuuta 2008

Ruotsin viisut ja Vuokon ihastelua


Jostain syystä oli pakko katsoa FST5:lta Ruotsin Euroviisut! Vanhemman tyttären kanssa pyöriteltiin sekä silmiä että päitämme; on se hurjaa eurodiscomenoa tuolla Ruotsin maalla! Ja voittajaksi selviytyi juuri sellainen mahtipontinen discohumppa, esittäjänään huhhuh! niin tekoihmisen näköinen lyyli, että meinattiin sohvalta pudota!

Teräsbetonin pojat jyräävät kyllä ihan eri sarjassa! Vähän vaatteita on heilläkin, mutta on siinä kuitenkin arvokkuutta, ja toisaalta vähän itseironiaakin!

Nämä olivat nyt ensitunnelmat.. Enkä ole edes mitenkään euroviisufani. Mutta tämä Ruotsin mittelö ja sen voittaja herättivät kyllä tunteita..

Suomen Euroviisut eivät herättäneet niin suuria tunteita. Eniten pidin Vuokko Hovatan Virginiasta. Ihan jo senkin vuoksi, että Vuokko onnistui olemaan oma hurmaava itsensä ja hän on uskomattoman hyvä livelaulaja. Ja jo Ultra Bran ajoista olen hänestä tykännyt.

HänenVirginia-laulunsa olisi ollut piristävä poikkeus kaikessa eurohumpassa, esitys oli tyylikäs, oikealla tavalla mahtipontinen, mutta ennenkaikkea aito. Kävin juuri youtubessa vielä kyseisen esityksen katsomassa. Ja nimeä kun klikkaa niin pääsee Vuokon myspace-sivulle.

Levy on hankintalistalla. Ja se tapahtuu pian.
Oikeastaan olisi pitänyt kirjoittaa ensin Vuokko Hovatasta ja vasta sitten Ruotsin Euroviisuista, mutta se meni nyt näin päin..

1 kommentti:

-Anne- kirjoitti...

"Tekoihmisen näköinen" kuvaa Charlottea aika osuvasti. =)