torstai 10. huhtikuuta 2008

The Dark Knight

Uusi Batman-elokuva on nyt kuulemma esitetty koeyleisölle, ja lehdet tietävät kirjoittaa, että Heath Ledgerin rooli Jokerina on niin järisyttävä, että kukaan ei koskaan voi ylittää sitä roolisuoritusta. (Onhan Batman-elokuvien Jokerina nähty montakin näyttelijää, mm. Jack Nicholson).

Mutta suurin uutinen oli, että koeyleisö oli täysin järkyttynyt Heathin esittämän Jokerin kuolemasta elokuvassa. Elokuvan varsinainen ensi-ilta on kesällä, ja nyt elokuvapomot vielä miettivät josko elokuvaa muutettaisiin niin, ettei Jokeri kuolekaan.


Olen käynyt trailerin katsomassa ja jälki on vakuuttava; Heath Ledgerin Jokeri vaikuttaa juuri niin maaniselta ja hypnoottisen hirveältä kuin on sanottukin. Kyllähän Heathin oikea kuolema nyt tammikuussa varmasti vaikuttaa siihen miten elokuva menestyy, ja miten se otetaan vastaan. Itsekin aion sen mennä heti ensi-illan aikaan katsomaan.

Mutta seurataan tilanneta. Jäin kyllä miettimään sitä koeyleisöä, että minkähänlaista porukkaa se on ollut ja onko järkytys aiheellista, vai tulisiko se vain hyväksyä, että sekä Heath Ledger on oikeasti kuollut että hänen esittämänsä Jokerikin kuolee..

Käykäähän katsomassa traileri täältä vaikka.

Ei kommentteja: