lauantai 12. huhtikuuta 2008

Life on Mars


Yllättävä sarja oli tämä Life on Mars. Se alkoi kuin varkain, ja tulee nyt tänään lauantaina klo 23 uusintana Subilla.

Onko nyt jotenkin tapetilla tämä aikamatkailu kun sitä kirjallisuudessa, elokuvissa ja tv-sarjoissakin viljellään. Mielenkiintoinen aihe on tässäkin tv-sarjassa, joka sekoittaa rikosdraamaa, ihmissuhdeasioita sekä tietenkin tätä ihmeellistä aikamatka-aihetta 2000-luvulta 1970-luvulle..

Jään mietiskelemään tätä aikamatkateemaa. Se minua vielä jotenkin epäilyttää ja askarruttaa. Menee vähän scifin puolelle...

Mutta sarja on taattua brittikamaa huippunäyttelijöin!

8 kommenttia:

Anne kirjoitti...

Jätänpä minäkin jälkeni tänne. :) Mielenkiintoisia juttuja! Leffafani olen itsekin, vaikka nyttemmiten ei oikein aika tahdo riitää elokuvien katseluun. Scifi ei kyllä oikein iske. Mieluiten katson (ja luen) tositapahtumiin perustuvia juttuja - tai sellaisia, jotka voisivat olla totta. (Life on Mars jää kyllä minulta katsomatta.)

Sooloilija kirjoitti...

Vähän sama juttu minullakin; oikeasta elämästä kertovat tarinat kiinnostavat enemmän. Mutta oli tässä silti jotain kiehtovaa ihmismielelle.

Krisu kirjoitti...

Minä tartuin tämän sarjan syöttiin, aion kyllä katsoa.

Sooloilija kirjoitti...

Krisu, katsoin minä sen ensimmäisen jakson nyt alusta loppuun. Pääosanäyttelijä oli kyllä just rooliinsa tehty. Pitää kyllä katsoa toinenkin jakso, ehdottomasti!

-Anne- kirjoitti...

Minä taas suosin juuri outoja scifi- ja fantasiateemoja. Todellisuudenpakoako? =)

Ensimmäisen jakson perusteella tuo sarja vaikuttaa ihan lupaavalta. Yleensäkin pidän brittisarjoista, niissä on jotain viehättävää. Luin jostain, että tuon sarjan tekijöiltä on myös tulossa 80-luvun Lontooseen sijoittuva sarja nimeltään Ashes to Ashes. (Vanhaa Bowie-fania lämmittää nämä nimivalinnat...)

Sooloilija kirjoitti...

Vanha Bowie-fani olen minäkin! Ja nuo sarjojen nimet on kyllä mahtavia, Life on Mars ja Ashes to Ashes!

tuike kirjoitti...

Hei1 En ehtinyt antaa sinulle sitä kunniamainintaa, niin nyt joudut/saat vastata salat paljastavaan kyselyyn. Käy katsomassa blogistani.

Hallatar kirjoitti...

Mie tyydyn Lostiin
dvd:inä. =)

Mutta ihanaa kun kerrot sarjoista...
Ehkä meilläkin vielä joskus on digiboxi...