lauantai 5. huhtikuuta 2008

... Vuosi -85 ... Kauan on aikaa siis...


Katsoinpa kerrankin ihanan aidon romanttisen komedian eilen illalla myöhään. Starter for 10 eli Heikoin lenkki kertoi hulvattomalla tavalla vuodesta 1985 ja -86. Kylläpä tuli niin oma nuoruus mieleen! Kaikki omat ja kavereiden ihmissuhdekiemurat mitä silloin tuli elettyä jo ihan senkin vuoksi, että ikää oli 18 v. !!!

Toisin kuin viime viikolla katsomani hieman teennäinen ja ennenkaikkea kyyninen elokuva 2 päivää Pariisissa (josta silti omalla tavallaan tykkäsinkin), oli tämä englantilaiselokuva tosi raikas tuulahdus! Tarinassa oli jotain tosi hellyttävää: työläisluokan älykäs poika pääsee yksityiseen ja korkeatasoiseen yliopistoon. Opiskelijamaailmassa hän tapaa rikkaan ja hemmotellun tytön sekä originellin juutalaistytön.. Ja mitä kaikkea siitä seuraakaan!


Oli meillä kyllä hassuja vaatteita silloin -80-luvulla. Tämä elokuva palautti mieleen monia erikoisia farkkuja ja puseroviritelmiä, joita silloin tuli pidettyä. Joitain kuvia ei todellakaan kestä katsoa itsestään siltä ajalta nauramatta kippurassa!


Olen aiemminkin hehkuttanut James McAvoyn (s. 21.4.79) puolesta, mutta totta se on; hän on luonnostaan tosi hurmaava, herkkäkasvoinen ja kerrassaan ihana skottisyntyinen mies! Viimeksi hän vakuutti valkokankaalla Sovituksessa ja sitä ennen mm. Narniassa.

3 kommenttia:

-Anne- kirjoitti...

Ai herranen aika sentään, se oli kyllä outojen vaatteiden kultakautta - siis näin jälkikäteen katsottuna. Viihdytän itseäni välillä katselemalla vanhoja valokuvia... pitäisi varmaan skannata joitain ja pistää blogiin tyylinäytteitä =).

Sooloilija kirjoitti...

Minäkin mietin samaa, että laittaisiko esimerkkejä niistä vaatteista tänne blogiin..Asia muhii.

tuike kirjoitti...

Laita niitä vaatteita! Luin just äskettäin kirjaa, jonka nimi oli jotain sinne päin, että kauheimmat vaatteet, joita meidän ei OLISI pitänyt käyttää, mutta käytimme. Vaatteet oli jotenkin niin tuttuja...huvittavan hassuja...