perjantai 8. elokuuta 2008

Uutta Woody Allenia odotellessa

Pääosassa naiset:


On tulossa uusi Woody Allen-elokuva Vicky Cristina Barcelona; kolmiodraamaa Espanjassa. Oijoi, monimutkaisia ihmissuhteita kauniissa maisemissa. Allen on kuvannut ainakin kaksi viimeisintä elokuvaansa (Match Point, Cassandra's dream) Lontoossa. Nyt hän on siirtynyt Espanjan mantereelle. Mielenkiintoista.


Pääosiin hän on saanut kaksi valovoimaista, ja niin erilaista naista; Penélope Cruzin ja Scarlett Johanssonin. Miehenä elokuvassa on Penélopen rakastettu oikeassa elämässä, Oscarvoittaja Javier Bardem.
Kaikki kuvat ovat tältä viikolta elokuvan ensi-illasta Los Angelesista. Milloin lie tulee meille tämä elokuva.. (Lisäsin jälkikäteen samasta tilaisuudesta tuon Javier Bardemin kuvan, se unohtui laittaa aiemmin. Kyllä on komea pari tämä Penélope ja Javier. Ei voi muuta sanoa!)

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sinulle on luottoa blogissani :)

Elisa kirjoitti...

Saas tosiaan nähdä onko uusin leffa yhtä hyvä kuin Match Point, nääs kun Cassandra's dream oli hienoinen pettymys (ehkä odotin liikaa).

Tuo Javier Bardem on muuten loistava ja todella karismaattinen näyttelijä.

Leppoisaa viikonloppua!

Sooloilija kirjoitti...

Kiitos Auringonkukkametsä, käväisen katsomassa..

Elisa, minustakin Match Point oli tosi hyvä. Allen kai tykkää Scarletista (minä en ihan kauheesti, vähän vaan). Cassandra's dream oli jotenkin hukassa, siitä ei jäänyt oikein mitään mieleen.

Mutta Javier: ihana espanjalainen!!!

Sooloilija kirjoitti...

Niin, ja piti lisätä, että aika monet ohjaajat pitävät Penélopesta. Sanovat hänen olevan kuin luotu kameroiden eteen eli kuvauksellisuutta on vaikka muille jakaa. Sitä pitääkin sitten taas lähteä oikein valkokankaalta ihailemaan.

Merja kirjoitti...

Penelope on kyllä kaunis!

Muuten, näitkö Javierin siinä julmassa roolissa elokuvassa Menetetty maa? Minusta se oli häneltä huikea suoritus.

Sooloilija kirjoitti...

Merja, en ole uskaltanut vielä katsoa Menetettyä maata. Ehkä sen voisi katsoa sen roolin vuoksi, josta Oscarikin irtosi.
Olen ihaillut Javieria mm. Meri sisälläni ja jossain muussa elokuvassa, jonka nimi ei nyt tule mieleeni.
Tooosi karismaattinen tyyppi. Oikeassa elämässä iloisen ja aurinkoisen oloinen.

Elisa kirjoitti...

Meri sisälläni oli huippu!

Anne kirjoitti...

Penélope on häikäisevän kaunis! Ja luulen, että hän ei edes paljon ehostusta kaipaa. Ollapa tuollaiset hiukset, hipiä ja mantelisilmät... Vaan kun on maantienharmaa ohut tukka, kalvakka iho ja väsyneet silmät. :D

Anonyymi kirjoitti...

Hahaa! Nähtiin muuten viime elokuussa Espanjan reissulla Barcelonassa pysähtyessämme (rinkkareissu) kun tätä leffaa kuvattiin!!! Jee! Oli eka kerta kun tällaista näin reissuillani, siinä ne kuvasi jotain autokohtausta bulevardilla

Sari kirjoitti...

Vicky Cristina Barcelona oli varsin mielenkiintoinen ja omalla tapaa raikas elokuva. Kaksi jenkkityttöä (Scarlett Johansson ja Rebecca Hall) seikkailemassa Espanjassa ja kun kuvioihin tulee mukaan paikallinen taiteilija (Javier Bardem), niin soppa on valmis. Etenkin kun taustalla vielä kummittelee taiteilijan ex (Penelope Cruz).

Penelope Cruz on mielestäni tämän leffan ehdoton vetonaula. Hänen värikäs ja kupliva roolinsa pelastaa mielestäni koko elokuvan. Vaikka Scarlett Johansson on aina yhtä viattoman näköinen ja oloinen? näyttelijär, jätti hänen roolisuorituksensa minut vähän kylmäksi. Hän vaikutti niin kovin tyhjäpäiseltä jenkkituristilta...

Suosittelen kyllä ehdottomasti. Vauhtia ja kohellusta riittää...