lauantai 20. syyskuuta 2008

Lindexin laulu


Lindexillä on menossa tv-ruuduissa pyörivä mainoskampanja syksyn neuleista. Mainos on luultavasti kuvattu New Yorkissa ja herättää kyllä mielenkiinnon hienolla kuvamaailmallaan ja erityisesti musiikillaan. Kuuntelin sitä mainoksen laulua muutaman kerran kun eilen vihdoin päätin etsiä tietoa, että mistä laulusta ja laulajasta on kyse. Googletin Electric bird, sillä ne sanat toistuvat laulussa usein.

Löysin sen heti: australialaislaulaja Sia laulaa tämän laulun, joka toisia ärsyttää ja toisia ihastuttaa. Minua ihastuttaa. Lindex on onnistunut tässä mainoksessa. Taidanpa käydä joku päivä liikkeessä..

Kuuntele Sia: Electric Bird tästä.

11 kommenttia:

anu kirjoitti...

Mä tykkään tykkään tykkään!!!Tuo kappale kiinnitti heti mun huomion ja sitten vasta itse vaatteet:)

on vaan yks iso ikävä asia meidän koneesta on äänikortti jotenkin rikki enkä ole kuullut musiikkia viikkoon koneelta....olen huomannut olevani riippuvainen musiikista! sillä elää ja saa voimaa moneen asiaan!
Onneksi kuulen tuon laulun tv:stä...ja toivottavasti pian myös täältä netistä!
Iloista lauantaita!

Sooloilija kirjoitti...

Kiitos Anu, samoin sinulle iloista lauantaita: siivousta, leipomista, ruuanlaittoa, vieraita tulee kylään. Ja musiikkia kuunnellaan! Musiikki on niin tärkeää! Toivottavasti saatte musan kuulumaan myös tietokoneelta niin voit kuunnella laulunkin kokonaan!

katriina kirjoitti...

En ole mainosta nähnyt, mutta kuuntelin muutamia kappaleita tuolta tuubista tykkäsin!

Leppoisaa lauantaita!

Sooloilija kirjoitti...

Katriina, sen mainoksenkin voi katsoa youtubesta kun googlettaa, että Lindex - Stickat. Yritin sitä laittaa linkiksi juttuuni, mutta sitä ei voinut laittaa, yritin monta kertaa..

Anioni kirjoitti...

Siistiä! Olet tehnyt salapoliisityön puolestani ;) Piti nimittäin itsekin alkaa googlettamaan kyseistä biisiä.

Laulu on aivan ihana, ja myös se Lindexin mainoksen tyyli. Jotenkin sellaista naisten vallankumoustyyliä... Me like it :)

Sooloilija kirjoitti...

Anioni, kiva, että sain olla avuksi ;) Laulu on tarttuva, muttei mikään tyhjänpäiväinen renkutus. Mainoksessa on tyyliä, New Yorkin poliisikin kietaisee villahuivin kaulaansa..

noeijoo/eicka kirjoitti...

Sia- mieletön ääni. Kiitti vinkistä, tätä jaksaa kuunnella.

violet kirjoitti...

Mulla on haussa että kuka laulaa yhden biisin joka on ainakin Ranskan tv;ssä menevässä Mersun A-class -auton mainoksessa...

Pineapple Penguin kirjoitti...

Siis niin ihana biisi! Aina jotenki pakko keskeyttää muut työt kun se mainos pärähtää telkkarista :D Ihana ääni laulajalla..

Sophia kirjoitti...

Lindexiltä ihan nappiosuma kyllä tuo musiikkivalinta ja varmasti artistillekin melkoinen onnenkantamoinen... :) Ihana kappale. Jotenkin pidän myös Hennesin nyt pyörivästä mainoksesta, mutta Lindex on parempi. Kiitos salapoliisityöstä! :)
T: Yökukkuja :D

-Anne- kirjoitti...

Minun pitikin kirjoittaa tuosta laulusta, mutta ehdit ensin.
Ihastuin siihen heti, ja piti käydä lataamassa se itselle. Loistava ääni tuolla Sialla.