lauantai 29. marraskuuta 2008

Ärsytyshaaste kodin tilasta

Sain jo viikolla Arleenalta haasteen, joka on vähän erikoisempi. Minun pitää nimetä paikka kodissani, joka ärsyttää tai mistä en pidä.

Laitan tähän nyt sen kuvan eli olohuoneen nurkkauksen, jossa minulla on maailman pienin tietokonepöytä. Tässä minä vietän kovalla koivutuolilla kököttäen monta tuntia päivässä. Kalenteri seinässä, Ikean dvd-hylly vieressä, ystävän tanssiteoksen mainos edessäni ovat ihan ok, mutta en mahdu kirjoittamaan pöydän ääressä paljon mitään, koska pöytätilaa ei ole nimeksikään. Istuma-asento tämän pöydän ääressä on tosi huono. Tämä tietokonepöytäni on oikeasti tarjoilupöytä/taso, ihan laadukas sellainen, mutta sen käyttötarkoitus olisi kyllä ihan muualle tarkoitettu kuin tietokonepöydäksi...


Joka kerta kun istahdan tämän pöydän ääreen, mietin mihin jalkani laittaisin, tason alla kun on hylly, joka osuu polviin. (anteeksi kun kuva on niin huonosti räpsäisty, ettei pöydän koko näy kuvassa. Pöytä loppuu siihen mihin läppärikin..). Tällä hetkellä minulla ei ole varaa ostaa sellaista pöytää, josta haaveilen..

En kehtaa nyt haastaa ketään mukaan. Osallistua voi kuka haluaa esitellä kodistaan ärsyttävimmän paikan mikä häiritsee.
Meillä niitä paikkoja löytyisi kyllä lisääkin; kylpyhuone on sisustamatta, samoin tuulikaappi, mattoja pitäisi hankkia, seiniä maalata.. En ole viime aikoina oikein keskittynyt sisustamiseen, vimma on kadonnut. Jonkinlainen väsymys on tuonut tullessaan tunteen, että kunhan nyt selviytyisi normaaleista tiskeistä ja pyykkivuorista..

Kynttilät palavat kuitenkin joka ilta kodissamme.

Mikä sinua ärsyttää kodissasi eniten, laita kommenttia.. Mielenkiintoista kuulla onko muillakin olemattoman pieniä työskentelytasoja..

10 kommenttia:

arleena kirjoitti...

Näyttää, että monella muullakin on työpöytä yksi niistä ongelmakohdista kotona.

Johtuneeko se siitä, että siinä "van" työskennellään.

Se on hyvä puoli, että joskus saa laittaa kaiken kuntoon.

Papi kirjoitti...

Meillä on ns. työhuone, joka on sellainen elävä projekti. Tämä tarkoittaa sitä, että tässä huoneessa on tietsikka, ompelukone, silittämättömät pyykit ja minun kotiin raahaamani vitsit-tästä-tulee-jotain -löydökset. Kansankielellä romuhuone.

katriina kirjoitti...

PIeni voi olla, mutta siisti ja kivannäköinen paikka.

Kesiah kirjoitti...

Meille ei työpöytää mahdu eikä sen puute haittaa minua. Meidän kodin rasittavin, ärsyttävin ja arkea hankaloittavin asia on se, ettei meillä ole uunia eikä hellaa vaan ainoastaan pieni ja tehoton keittolevy. Lisäksi se toisinaan häiritsee, että pyykkikone pitää siirtää käytön ajaksi olemattomaan keittiöömme keskelle lattiaa ja silloin se estää samanaikaisesti ainoan hanan käytön sekä jääkaappiin ja ainoaan astiakaappiin menon. Asunnosta löytyy kyllä muitakin juttuja, joista en pidä eli lämpimän veden puute, se, ettei ovea saa aina lukkoon, torakat ja muut ötökät sekä säilytystilan puute (kolmen hengen perheen tavaroille pikkukaappi keittiössä ja yksi henkaritangollinen kaappi makuuhuoneessa sekä iso kasa täysiä laukkuja lattialla). Tässä vain päällimmäiset. Valitinkohan tarpeeksi :-). No kai tästä joskus pääsee pois johonkin hiukan helpompaan asuntoon ja kunnes se päivä koittaa, tässä on kuitenkin ihan ok olla.

Elegia kirjoitti...

Pieneltähän se näyttää, mutta oikein kodikkaalta ja nätiltä noin muuten. :)

Minulla on tietokonepöytänä korkea pyöreä baaripöytä ja istun korkealla baarijakkaralla. Tummaa puuta, minä tykkään. Vieressä on toinen baarituoli, johon kyllä kertyy kaikenlaista materiaalia.

Sooloilija kirjoitti...

Mielenkiintoisia juttuja teillä.
Kesiahilla siellä Brasiliassa varsinkin on vähän eri olot..

Anonyymi kirjoitti...

Pidän asunnostamme paljon, siihen on uhrattu aika paljon aikaa ja rahaa. Ärsyttävää siinä on sekopäinen pohjaratkaisu eli ei yhtään ehjää isoa seinäpintaa, joka puolella on oviaukkoja ja ikkunoita! Se on vähintäänkin haastavaa ja hermoja raastavaa.

Sooloilija kirjoitti...

Mikaela, se on tosi ärsyttävää kun/jos asunnossa ei ole yhtään pitkää, ehjää seinää. Ei pysty oikein tauluja ja muuta seinälle laittamaan kokonaisuutena.

-Anne- kirjoitti...

Työpöytää minäkin usein sadattelen. Tosin se on vähän isompi kuin sinulla, mutta aina täynnä roinaa. Pitäisi ostaa littunäyttö että saisi tilaa - enemmälle roinalle.
Suurin ärsytyksen aihe lienee kuitenkin keittokomero ja se, että sieltä puuttuu tiskikone. Plääh.

Sooloilija kirjoitti...

Anne, tiskikonetta ei vielä ole meilläkään. Lapset ottavat joka ikiselle juomalle aina uuden puhtaan lasin, voi että se ärsyttää kun joutuu tiskaamaan kauhean kasan laseja.. (Juu lapsetkin tiskaavat joskus, mutta harvemmin..)