lauantai 20. joulukuuta 2008

Joulupullaa


Tänäänkin on yhä jatkunut linjani 'yksi jouluteko päivässä', nyt oli vuorossa pullan leipominen. Apunani oli taas kuopus, teini huiteli kaupungilla. Osti hellyttävästi isoisälleen joululahjan..


Tytär osallistui niin innokkaasti pullan tekoon, että hiuksiinkin jäi ruusu aamun kirkossa käynniltä. Tänään lapset piipahtivat koulun juhlassa ja kirkossa. Maanantaina vielä pitää hakea todistukset. Vähän tylsästi on tänä vuonna jaettu nämä koulujen lomanalkamiset täällä. Lapsista olisi ollut kiva jo tänään lauantaina aloitta joululoma, mutta vielä pitää maanantaiaamuna nousta aikaisin ja pukeutua juhlavaatteisiin..

Pullat pussitettiin suoraan pakkaseen, siksi niistä ei ole kuvaa. Mitä nyt muutama syötiin..

6 kommenttia:

katriina kirjoitti...

Ihanan näköistä taikinaa, tekisi mieli upottaa omatkin sormet tuonne. Ja suloinen tuo pikkuisen ruusu ponnarissa. Tuon ikäiset tytöt ovat erityisen hellyttäviä, tulee mieleen taas Eickan tytöt sen ikäisenä. Mulla ja Merillä kun on vain poikia.

Sooloilija kirjoitti...

Olen tässä todennut,että 9 v on lähes paras iksä lapsella. Ollaan rohkeita ja rempseitä, innostuneita, ja silti ollaan äidissä vielä kiinni. Sehän se parasta on.. Voi nyt iski taas se perushaikea mieli, joka minuun jouluisin iskee.
Kaikki on katoavaista ja kohta uusi vuosikin kolkuttelee ovella. Lapset kasvavat isommiksi.

Papi kirjoitti...

Lämmin tunnelma välittyy pienestä leipurista.

Ystäväni kanssa aina listataan vuoden parhaat ja ei-niin-parhaat hetket vuodenvaihteessa. Se on ihan mukavaa ja uuteen vuoteen astutaan uteliaana.

Mutta sitä ennen, nautitaan joulun ajasta. Oikein rauhallista, rentouttavaa ja kaunista joulun aikaa sinulle Sooloilija! On ollut erittäin antoisaa vaihtaa ajatuksia elokuvista, musiikista ja elämästä yleensäkin kanssasi :)

Merja kirjoitti...

Pulla kelpaisi tännekin. Ahkeran näköinen leipuri teillä.

Meillä lopeteltiin koulu jo perjantaina. Edessä pakkaus kun lähdemme reissuun jouluksi.

Krisu kirjoitti...

Joulupullaa! Mulla on niitä lussepullia pakastimessa, en millään olisi ehtinyt enää pullataikinaa veivata. koko viime viikko semmoista hulabaloota, ettei ehdi mitään konkreettistakaan, saati sitten blogeihin kommnetoimaan. ;) Nyt on meillä joululoma alkanut lapsia myöten. koulun kuusijuhla oli lauantai-aamuna, samoin todistusten jako. Mä en kyllä yhtään tykkää nousta juhliin seitsemältä aamulla...
Kouluissa lasketaan niitä vuotuisia työpäiviä. Teillä on varmaan joku loma pidempi, aivan varmasti tuo maanantain todistusten haku merkataan täydeksi työpäiväksi ja sillähän voi lohduttautua, eikö. :)

pikkujutut kirjoitti...

Suunnittelin leipovani tanaan mutta teemmekin pullat huomenna.
Meilla lasten koulu jatkuu aina tiistaihin, joten menee todella lahelle joulua eika fiiliksia kerkea oikein saada...