maanantai 12. tammikuuta 2009

Lisää kuvasatoa Kultaisista maapalloista


Golden Globe-illan ehdoton tähti Kate Winslet miehensä, ohjaaja Sam Mendesin kanssa. Mikä ilon ja onnen ilta Katelle!

Parhaan miespääosapystin komediasta vei Colin Farrell, aina yhtä hurmaava Colin oli palkintoa vastaanottaessaan kuulemma varsinainen 'ujo piimä'. Roolin ulkopuolella hän on kai pohjimmiltaan ujo irlantilaispoika..

Ja tässä Amerikan poikia, voittajia molemmat; Mickey Rourke, paras miespääosa draama-sarjassa, ja Bruce Springsteen, paras musiikki, molemmat palkittiin elokuvasta The Wrestler.


Ja tähän lopuksi pian vuosi sitten kuolleen Heath Ledgerin sivuosapalkinto: sen haki mm. The Dark Knight-elokuvan ohjaaja Christopher Nolan.

(All pictures from Yahoo News)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä että teit juttua Golden Globeista kun itse en yksinkertaisesti saanut aikaiseksi ;O) Ihana katsoa näitä kuvia! Colin Farrell on kai aika ujo piimä, vaikka maine onkin rentun suuntaan. Sen siitä saa kun on irkku ;O)

Sari kirjoitti...

Auts! Colin Farrell on ujoilustaan huolimatta todella hyvä näyttelijä. Minkäs mies sille mahtaa, jos julkisuus ottaa joskus liian koville ;-) Mä ainakin heti symppaan miehiä, joista löytyy myös se herkkä puoli... Ja samaa sarjaa on muuten Johnny Depp...

Sooloilija kirjoitti...

Mikaela ja Sari, ja mitä COlin Farrellin ulkonäölle on tapahtunut; on niin suloisen näköinen, ei enää yhtään rähjäisen rellestäjän näköinen. Terveet elämäntavat kai tuovat ulkonäköönkin raikkautta.

Juu Johnny Depp myös aina vähän takeltelee julkisuudessa, myhäilee partaansa ja on jollain lailla ujon oloinen..Mutta ah! niin ihana!