perjantai 30. tammikuuta 2009

Penélopen vuoro

,Tähän yläpalkkiin suunnittelin vaihtavani kerran kuussa uuden kuvan. Pientä vaihtelua siis tiedossa aina kerran kuussa..

Ensimmäisessä kuvassani oli Kieslowskin Kolme väriä - Punainen-elokuvan tähti, ranskalainen Irene Jacob.
Tässä helmikuuksi laitetussa kuvassa on espanjalainen ihanuus; Penélope Cruz. Kuva on Penélopen mielestäni tähän asti parhaasta elokuvasuorituksesta, Pedro Almodovarin Volverista. Pidän kovasti myös itse elokuvasta, mutta Penélope on elokuvan sielu, äitihahmo latinalaiseen tapaan..


Helmikuun aikana jaetaan myös ne himoitut Oscarit. Penélope on ehdolla myös tänä vuonna. Tällä kertaa sivuosastaan Woody Allenin Vicky Cristina Barcelona-elokuvasta, josta viereinen kuva.

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Katsoinkin että tulinko väärään blogiin ;O) Penelope on niin kaunis että kateeksi käy...

Paivi kirjoitti...

Penelope on mielestäni yksi maailman kauneimpia ja seksikkäimpiä naisia ja äärettömän hyvä näyttelijä! Etpä siis huonoa valintaa tehnyt uudeksi kuvaksi :)

Kaikkia Oscar-ehdokkaita en ole vielä nähnyt, mutta tuskin pistäisin pahitteeksi jos Penelope pystin roolistaan veisi, sillä oli kyllä sen elokuvan sielu.

Yaelian kirjoitti...

Kiva idea vaihtaa kuva välillä ja mikä sen parempi kuin Penelope. Volver elokuva tosiaankin oli hieno;katsoin sen pariin kertaan ja varsinkin Penelopen suoritus siinä oli mahtava!

katriina kirjoitti...

Upea kuva: suuret silmät ja suu, pieni nenä ja kasvot. Vartalo kuin unelma. Hyvä näyttelijä ja luultavasti ihminenkin. Joitakin onnestaa!

Hallatar kirjoitti...

Penelope on kyllä ihana.
Mutta Julia Roberts vielä ihanampi. ;D

marko77 kirjoitti...

Olikin tuttu kuva - eikä hassumpi tämäkään..;)

Sari kirjoitti...

Niinkuin taisin jo aiemmin blogissani höpötellä, Penelopea minäkin veikkaan Oscar-pystin voittajaksi ;-) Tuossa hivenen sekavia tunteita herättävässä leffassa hän oli kuitenkin se varsinainen kantava voima räiskyvällä roolillaan. Ja sai minulta vielä lisäpisteet espanjan kielen käytöstä. Se kieli kun soi aivan erityisen upeasti tämän tumman kaunottaren huulilla ;-)

Anonyymi kirjoitti...

No niin, taas tunnen itseni poikkeavaksi. Minen paljon tuosta Penelopesta välitä. No, kaikki ei voi tykätä kaikista :) Hyvä kun esittelet eri ihmisiä ja näkemyksiä.

Filemon kirjoitti...

Penélope on kieltämättä yksi parhaimmista näyttelijöistä. Oscarin hälle soisin. :)

Sooloilija kirjoitti...

Kaikille sanoisin, että olen iloinen jos Kate Winslet voittaa sekä pääosa-että sivuosa-Oscarin, mutta jollain lailla toivoisin, että Penélope saisi nyt tänä vuonna sen, kuitenkin..