torstai 19. helmikuuta 2009

Musiikki vie mukanaan


Viime sunnuntain klassikkona esittelin Chrissie Hyndeä ja Pretendersiä. Kirjastosta lainasin heti seuraavana päivänä bändin Greatest hits-levyn. Hyvä levy. Hyvä kuunnella kirjaa lukiessa. Hyvää musiikkia siivotessa. Tunnelmointia, vähän reggaesaundeja, 60-luvun henkeä.. Hyvä paketti. Chrissien ääni on ihana. Varsinkin tämä sykähdyttää.


Päivän kissakuva; kissan pitää usein tarkkailla maailmaa vähän korkeammalta kuin muut, esim. nojatuolin reunalta, korkeimmalta kohdalta. Siitä näkee uloskin, ikkunasta.

7 kommenttia:

PupuLihavisto kirjoitti...

Tuo sinun kissasi on kyllä niin uskomattoman sulosen pörhäkän näkönen, aivan lutunen, tuitelitui:D Mikäs kisuneidon nimi muuten on...?:)

Sooloilija kirjoitti...

Kiitos kehuista.
Tällä meidän kissaneidillämme on monta nimeä, alkuperäinen nimi on Tikru (joka on sen entisten omistajien antama nimi). Kun Tikru tuli meille, sen nimi mukautettiin meidän suuhumme sopivammaksi eli siitä tuli Tikke ja välillä Tikruliisa, jotta sen tyttömäisyys tulisi enemmän esille..

Usein nimitämme sitä nykyään Neidiksi kun se on luonteeltaan niin neiti; aika nirso, sievistelijä ja hirveän herkkä.

Mutta rakkaalla lapsella on monta nimeä. Samoin oikeilla lapsillani; heillä on kolme nimeä kummallakin ja sitten vielä lempinimet päälle..

Elisa kirjoitti...

Minusta on aika liikuttavaa miten eläimistä tulee perheenjäseniä ja niiden kuvia esitellään kuin ne olisivat lapsia!

Söpö katti!!

Yaelian kirjoitti...

Kylläpä neiti Tikke osaa poseerata kauniisti!

Sari kirjoitti...

Teidän kisuli on kyllä vallan mainio ja niin söpökin, että... Ihana tuo Pretendersien biisi, tykkään kyllä kovasti Chrissien äänestä ;-)

Hallatar kirjoitti...

Miekin olen ihan hurmaantunut tuohon kisuun. =)

Sooloilija kirjoitti...

Hei kaikille, kiva kun tykkäätte Tikke-neidistä. Kuvia tulee aina silloin tällöin, välillä enemmän, välillä vähemmän..