tiistai 21. huhtikuuta 2009

Gabriel Byrne ja James McAvoy


Dublinissa Irlannissa 12.5.50 syntynyt Gabriel Byrne omaa sielukkaan miehen kasvot ja kädet. Hän elehtii usein käsillään, on hymyillessään leppoisan ja leikkisän oloisen, mutta vakavissa rooleissa hyvin vakuuttava rauhallisen olemuksensa johdosta.

Tämän jos saisin pulloon..

************


Tänään on myös suosikkinäyttelijäni syntymäpäivä, kuten sivupalkistakin huomaa, skotti James McAvoy täyttää 30 vuotta. Hän on Gabrielia 29 vuotta nuorempi. Oikeastaanhan iällä ei ole mitään merkitystä kun puhutaan karismasta. James McAvoy sanoi haastattelussa syntyneensä vanhana sieluna.. Näen näissä molemmissa miehissä paljon samaa.

Molemmat ovat Härkiä horoskoopiltaan.

9 kommenttia:

Hannelen paratiisi kirjoitti...

Syntynyt samana päivänä kuin appiukko..

Anonyymi kirjoitti...

Hahhaa! McAvoy -postaus taas ;O) Missä viipyy Gyllis? Katselin juuri uudestaan Wantedin missä McAvoy esiintyy, jännä oli nähdä miten erilaisen roolin mies teki verrattuna esim. Sovitukseen tai Narniaan, potentiaalia siis löytyy nousta suureksikin tähdeksi!

Sooloilija kirjoitti...

Hannele, kumpaa tarkoitat?

Mikaela, juu pitäähän sitä 'pojan' eli Jamesin syntymäpäivänä juttua hänestä olla. hän on niin poikamainen, että tuntuu, että hänestä pitää käyttääkin sanaa poika. Uskon, että 29 vuoden kuluttua kun hän on Gabriel Byrnen ikäinen, hän on vieläkin karismaattisempi herra, isähahmo monelle uuden polven näyttelijälle.

Jännänä 'piirteenä' Jamesissa pidän sitä, että hänen vaimonsa on häntä 10 vuotta vanhempi, jess!

Minä en löydä Gylliksestä juttuja mistään, siis tuoreita! Aika hyvin hän on onnistunut piileskelemään medialta ja keskittymään työhön ja perhe-elämään Reesen kanssa. Edes uusia kuvia ei ole oikein missään julkaistu! Voi Jake Jake - kaivattaisiin jo!!

Anonyymi kirjoitti...

Olet oikeassa, McAvoy on todella poikamainen habitukseltaan, se on kuitenkin hyvä asia, ei vanhene ja eltaannu nopeasti ;O) Tulee takuulla charmantti MIES. En tiennytkään tuota vaimojuttua, plussapisteitä Jamesille!

En ole itsekään löytänyt Gylliksestä MITÄÄN!

katriina kirjoitti...

Gabriel Byrnen ottaisin kyllä tänne kotiin mielelläni vähäksi aikaa, muttei sentään pullossa :) Mies on niin vetoavan sielukas ja leppoisa, kuten itsekin sanoit. Harmi, kun en koskaan tule katsoneeksi Terapiaa.

Sooloilija kirjoitti...

Katriina, Terapiassa jäi tauolle. Toinen kausi alkaa myöhemmin..
Nekinhän voisi ostaa dvd:llä ja pitää sitten maratonistuntoja.

-Anne- kirjoitti...

Byrne on makuuni! McAvoysta minulla ei taida olla yhtään kokemusta - en siis usko nähneeni häntä missään elokuvassa.

Mua harmittaa kun en tajunnut että Terapiassa tulee kahtena päivänä viikossa, lopetinkin sen katsomisen ja odotan DVD-julkaisua.

Leena Lumi kirjoitti...

No, tuo James pulloon ja pullon suu suljetaan. Otetaan käyttöön tarvittaessa.

Ihastuttava kuva Marilynistä tuossa oikealla!

Yaelian kirjoitti...

Byrnessä onkin jotain kovin sympaattista ja empaattista. In Treatment sarjassa hän on tosi hyvä.

Jamesia olen nähnyt parissa leffassa, ja hyvä näyttelijä on.