sunnuntai 12. huhtikuuta 2009

Jensen Ackles-faneille on tämä elokuva

Videovuokraamosta otan silloin tällöin katsottavaksi ihan summissa elokuvan, josta en lue edes takakansitekstiä. Otan kannen perusteella. Näin silloin kun saan kaksi elokuvaa yhden hinnalla. Siis joskus. Toisinaan taas suunnittelen hyvin tarkasti mitä vuokraan. Mietin jo kotona valmiiksi..

Tämä Ten Inch Hero on vuonna 2007 tehty löysä draama, jota alaotsikolla on mainostettu näillä sanoilla: Love, Sex and Sandwiches. No niinpä tietenkin. Pienessä kalifornialaisessa voileipäkahvilassa työskentelee kolme parikymppistä naista ja yksi mies sekä vanhempi omistajamies.

Kaikilla on omat kipupisteensä ja keinonsa tulla toimeen, mutta mihinkään ei tässä elokuvassa tartuta kunnolla. Harvoin olen nähnyt yhtä laiskasti ja mitäänsanomattomasti etenevää elokuvaa. Ohjaaja David Mackayn sanoma on hakusessa. Elokuva toi mieleen tv-sarja Beverly Hills 90210:n, siis sen ihan alkuperäisen 90-luvulta. Taidan olla liian vanhan tällaiseen pikkukipuiluun ja söpöstelyyn..

Suurin yllätys oli huomata, että elokuvan kahvilan nuorta voileiväntekijää esitti Supernaturalin Dean Winchesterina tutummaksi tullut söpöläinen Jensen Ackles, jonka nimi on vaikea eikä tahdo jäädä mieleen. Muistankin hänet aina paremmin Dean-nimisenä. Tiedän täältä blogimaailmasta ainakin yhden bloggaajan (vilkutus!), jonka ehkä pitäisi tämä elokuva katsoa, siis ihan Deanin - Jensenin vuoksi.

Kuvassa Jensen Ackles vasemmalla Supernaturalin Deanina ja oikealla alla tämän Ten Inch Heron Priestly-nimisenä pehmeänä koviksena.

5 kommenttia:

annamaria kirjoitti...

Tosiaan, Jensen-fanina tämä oli aikanaan pakko katsoa. Varsinainen pettymys, enkä lainkaan ymmärrä kenelle tai miksi elokuva oli tehty? Ne rahat olisi voinut laittaa johonkin paljon, paljon kiinnostavampaan. Suurin tunne elokuvaa katsoessa on myötähäpeä, ja ainoastaan Jensenin ja Priestlyn takia sen saattoi katsoa loppuun.

Aamulehden liite Valo antoi tälle muutama viikko sitten kolme tähteä viidestä, ja pidän sitä edelleen täysin käsittämättömänä.

Ja tässä nyt kommentoidessani täytyy kiittää ihanasta blogistasi, yksi suosikkejani!

Anonyymi kirjoitti...

Love, sex and sandwiches kuulostaan kyllä kaikelta muulta kuin perhe-elokuvan kuvaukselta. No, uskotaan. Tosin ei herännyt kiinnostusta tätä kohtaan.

Mielenkiintoinen tapa sinulla, aivan hatun noston arvoista rohkeutta!

Sooloilija kirjoitti...

Annamaria, kiitos kommentista ja kiva kun käyt aina lukemassa, tervetuloa taas!

Vieläkin sanoisin, että kriitikkokin on vain ihminen ja kriitikon mielipide on vain yksi mielipide. Pätee varmaan tässäkin jutussa. Aamulehden toimittaja oli ihastunut siis jollain tavala tähän elokuvaan.

Minusta tuo Jensenin rooli oli hieman päälleliimatun oloinen, sellainen, että vähempi olisi ollut parempi. Ainakin tuo nenärengas pois.
Kyllä Deanin kannattaa jatkaa Supernaturalissa 'seikkailuaan'.

Lepis, tämä tapa, että otan vuokraamon hyllystä elokuvan, joka ei ole edes tarinaltaan tuttu, liittyy siihen mitä lupasin vuodenvaihteessa: aion katsoa itselleni poikkeavan genren elokuvia, ja aion siis ennakkoluuloton elokuvien valinnassa.

Jos en ole, katson vain DRAAMAA ja joskus KOMEDIAA. Pitää hieman laajentaa näkemystä..

Anonyymi kirjoitti...

Vinkki taisi olla minulle! Kiitosta vaan, takuulla etsin tämän käsiini sillä onhan tämäkin raina nähtävä ;O)

Sooloilija kirjoitti...

Mikaela, vink vink! ;D
Makuunista löytyy.