keskiviikko 6. toukokuuta 2009

Mustavalkoista Leibovitzia


Annie Leibovitzin kuvat ihmisistä ja heidän kasvoistaan tulevat vielä herkemmin näkyviin mm. näissä mustavalkokuvissa. Henkilöt ovat tuttuja, mutta heidät kaikki nähdään näissä kuvissa erilaisina.. Huokailen yhä näiden kuvien kauneutta.. Klikkaa isommaksi.

- Nuori Leonardo DiCaprio joutsenen kanssa (jään miettimään kuvaustilannetta, onko joutsen elävä, tai pelastettu jostain. Tästä kuvasta haluaisin tietää enemmän..)

- Kantri- ja folkmuusikko Emmylou Harris omassa maisemassaan

- Mick Jagger -70-luvulla keikan jälkeen

- Willie Nelson; kuva kertoo kaiken!

- June Carter Cash & Johnny Cash vanhoilla päivillään. Vaikuttava ja hieno kuva!

6 kommenttia:

Leena Lumi kirjoitti...

Sitä sai jälleen keran tuta, kuinka vaikuttava on mustavalkoinen valokuva. Minua erityisesti kiehtoi pariskunta Carter & Cash ja yleensäkin pidän siitä, että kuvataan elämän ryppyjä ja rosoisuutta pintakauneutta enemmän.Vaikuttava kollaasi, Sooloilija, jälleen kerran!

Sooloilija kirjoitti...

Leena, minäkin ihan suorastaan rakastan mustavalkokuvia! Olen suunnitellut valokuvaseinää kotiin mustavalkokuvista, vanhoista ja uusista.. Suunnitelma muhii..

tuike kirjoitti...

Mustavalkoiset on minunkin suosikkeja. Leibovitz myös. Joko sait lainaksi Maailman ihanin tyttö -kirjan? Miina Savolainen oli Voimalassa pari viikkoa sitte. Löytyy varmaan Areenalta, jos haluat katsoa.

Sooloilija kirjoitti...

Tuike, sain kirjastosta sen Maailman ihanimman tytön, olen sitä esikoiseni kanssa selaillut. Tekstejä en ole vielä lukenut, kun kuvat ovat niin kauniita. Huomasin Miina Savolaisen Voimalassa, vaikken nähnytkään koko keskustelua..

Yaelian kirjoitti...

Annie Leibowitzin kuvat ovat kyllä aina henkeäsalpaavan upeita! Ostin vuosikausia Vanity Fair lehteä, jossa oli usein Leibowitzin kuvasarjoja Hollywood-tähdistä, ja juuri niiden kuvien takia en voinut niitä lehtiä heittää pois, vaan mulla oli suuri kasa niitä.Sitten pari vuotta sitten Suomen asuntoa myydessä jouduin niistä luopumaan ja vieläkin harmittaa...

Merja kirjoitti...

Kaunis kollaasi. Minuun vaikuttaa eniten tuo Leonardon kuva (ehkä siksi kun muut olen aiemmin nähnyt mutten tuota). Joutsen on upeasti kaulan ympärillä.