tiistai 26. toukokuuta 2009

Tämän kaltaista etsin omaan olohuoneeseeni


Törmäsin filmitähtikuvia selatessani tällaiseen sisustuskuvaan. Olen jo pitään suunnitellut (mutta asia etenee hitaasti) jotain vanhoihin mustavalkoelokuviin perustuvaa kuvitusta olohuoneeni seinälle. Olen miettinyt kuvasarjaa ihailemistani filmitähdistä, mutta tällainen iso vedos näyttäisi kyllä tosi tehokkaalta. Ainoa vain, että olohuoneeni on aika pieni ja tällainen kuva vaatisi isomman tilan ja vähän tavaroita.

Grace Kelly ja Cary Grant olivat komea elokuvapari! Samoin olivat Audrey Hepburn ja Gregory Peck..

Muuten kuvan sisustus on ehkä liian miehinen tai korskea makuuni, en ikinä laittaisi minkäänlaista (en aitoa enkä feikkiä) taljaa lattialleni, mutta omaa tyyliäni edustaa juuri tuo, että jakkaralla on pino kirjoja. On juuri tällä hetkelläkin. Siihen ei sisustamista tarvita kun pöydät ja jakkarat pursuavat kirjoja ja lehtiä ;D

Mutta vinkkejä otetaan vastaan mistä löytyy tällaisia isoja filmitähtikuvia!

16 kommenttia:

Paivi kirjoitti...

Isot sisustustaulut ja -julisteet ovat kyllä hienoja ja tuovat sellaista persoonallisuutta sisustukseen (minun mielestä, joka en itse sisustaa osaa... ;-). Minä tykkäisin tuollaisesta mustavalkoisesta kuvasta, tosi kaunis ja kun vielä kuvassakin on kauniita ihmisiä.

Kun asuin muutama vuosi sitten hetkosen itsekseni huoneistossa, jossa oli melkoisen korkeat huoneet niin minulla oli seinällä sellainen Tähtien sota -juliste jollainen oli joskus ollut tienvarsitolpan mainoksena. Se sai positiivista palautetta myös niiltä, jotka eivät varsinaisesti Tähtien sodasta välittäneetkään - se oli todella massiivinen, lattiasta kattoon (ja 30cm piti vielä taittaa) ja jotain 160cm leveä ja näytti tosi hienolta :) ei tietenkään noin elegantti kuin tuo sinun kuvassasi oleva, mutta kuitenkin!

Hannele kirjoitti...

ihan Ikeassa voi joskus löytyä.

violet kirjoitti...

JOs löytäisit jostakin ison ison julisteen ja siihen vaikka hopeanvärisen kehyksen...
Mulle tulisi kyllä se ongelma etten kerta kaikkiaan osaisi päättää kuka seinälle pääsisi!

Anonyymi kirjoitti...

aivan ihana ;O) Vallila Interiors tekee mistä tahansa haluamastasi kuvasta mitä vain, esim tapettia tai ison kankaan jonka voi kiinnittää seinälle! Tai vaikka taulun..Ei kuin kuvaa etsimään ;O)

Merja K kirjoitti...

Kävin äskettäin ostamassa luistimet ja luisteluliikkeen seinällä oli aivan ihastuttava iso vanha luistelukuva Pariisista. Ihastelin sitä ääneen ja myyjä kertoi, että kuva oli suurennettu postikortista. En muista liikkeen nimeä, jossa suurennos oli tehty, mutta niinkin näköjään homma toimii :)

arleena kirjoitti...

Valokuvasuurennoksia voit teettää kopiointifirmoissa tai valokuvaliikkeissäkin tai pienissä kirjapainoissa. Sinulla voi olla kuva mukana ja teetät siihen kokoon kuin haluat. Eikä maksa kovin paljon. Kehystäminen sitten kamsaa. Jos hankit kehykset ensin ja mietit koon sen perusteella, voisi olla edullisempaa.

Mustavalkokuvat omaan harrastukseen liittyen ovat hyvä idea.

Leena Lumi kirjoitti...

Nyt Arleena, olisi kiinnostavaa tietää, kun kovasti suurentaa, niin kuvastahan tulee epätarkka eli resoluutio tms. kärsii??? Aion teettää omasta blogistani Taivas ja meri -kuvan, mutta en tiedä, miten saan siitä riittävän suuren. Tietääkö kukaan?

Sooloilija, tuo sisustus on ihan YES!, paitsi juuri tuo talja, olipa sitten aito tai ei. Minulla on kirjoja kaikkilalla...Ja ota joku tuollainen vaikuttava mustavalkokuva ja tee siitä oma juliste. Miten olisi Jumalatar!

Sari kirjoitti...

Hmm, arvelenpa, että täältä suuntaa tuollaisia löytyy. Minä voisin tuollaisen sinulle tilatakin, mutta mitenhän tuollainen sitten toimitettaisiin Suomeen?

Itsekin voisin laittaa noin komean julisteen seinälle. Onhan siinä kaksi klassisen kaunista näyttelijää, Grant ja Kelly. Toisi taatusti ihan oman tunnelmansa olohuoneeseesi.

SusuPetal kirjoitti...

Heh, täällähän mietitään sisustusta ja julkaisin juuri tällaisen, käypä kurkkaamassa, Sooloilija.

Una Reinman kirjoitti...

Siis tuollaisia miehiä ja suudelmia...? ;D

Oh... =)

Anna kirjoitti...

Tuon sisustuskuvan taulu/wall mural löytyy nettikaupasta www.allposters.com reilun satasen hintaan. Verkkokaupassa on muutenkin reilusti valikoimaa :)

Yaelian kirjoitti...

Tuollainen mustavalkoinen sisustustaulu näyttää kyllä vaikuttavalta! Toivottavasti saat sellaisen olohuoneesi seinälle joku päivä!
Mahtava tuo SusuPetalin kuva susta:-)

Sooloilija kirjoitti...

Kiitos kommenteista Päivi, Hannele, Violet, Mikaela, MerjaK, Arleena, Leena, Sari, SusuPetal, Una, Anna, Yaelian: Hyviä vinkkejä ja kivoja kommentteja.

Kuulin juuri facebookin kautta, että täällä lähelläkin on ainakin yksi firma, joka valmistaa tällaisia. Ehkä tulee halvimmaksi käyttää paikallista firmaa kun voi itse käydä paikan päällä jne.

Mutta tämä asia muhii nyt, sillä rahavarat ovat aika tiukilla juuri nyt. Kunhan alkusyksystä menen töihin, niin sitten viimeistään..

Sooloilija kirjoitti...

Niin ja ehdokkaita tauluun on kyllä aika paljon: Marilyn kärjessä, Audrey on niin positiivinen ja suloinen, James Dean oli kaunis..

Kun se oikea kuva kävelee vastaan niin tiedän kyllä sitten, että 'se on se oikea'.

aimarii kirjoitti...

Mielenkiintoista nähdä, mitä valitset.
Ideasi on huippukiva.
Myös Susupetalin sinusta tekemä taideteos.

Sooloilija kirjoitti...

Aimarii, kerron sitten joskus mitä valitsin..
Susun kuva on ihana, tulin tosi iloiselle mielelle siitä.