sunnuntai 17. toukokuuta 2009

Tulee kesän tunne kun laittaa orvokkeja ruukkuihin


Pyöräilin kaunista reittiä tänään, jokisuistoa pitkin, kohti merta, sieltä löytyi puutarha, josta ostin muutaman orvokin. Haen varsinaiset kesäkukat kesäkuun alussa, mutta toukokuun puolivälin aikaan on aina saatava muutamat orvokit.
Tänään sunnuntaina on ollut lähes helteinen päivä, pihallemme paistaa aurinko kuumasti koko päivän. Istuttelin kukat ruukkuihin kissaneitimme Tiken kanssa, se oli valjaissa kiinni pitkässä talutushihnassa, mutta se halusi lymytä kukkien vieressä. Siinä se istui välillä auringossa, välillä varjossa ja nautti selvästi elämästään ihan rauhassa.

(Klikkaa kollaasia suuremmaksi)

6 kommenttia:

Leena Lumi kirjoitti...

Jestas, taidan olla hätäinen tyyppi, sillä laitan orvokit aina vappuna vaikka sataisi rakeita;-) Nuo kauniit lilat, mitä sinullakin on, söi maasta joku outo tyyppi. Saattaa olla orava, joka suuttui kun lopetin ruokinnan suveksi.

Sooloilija kirjoitti...

Leena, täällä korkeudella sanovat asiantuntijat, että kesäkuun 10. päivä vasta saisi laittaa kesäkukat, etteivät palellu.. Mutta sehän tietysti riippuu missä niitä kukkia pitää. Minusta se tuntuu hirveän myöhäiseltä ajankohdalta.
Orvokit eivät vähästä säikähdä. Vaikka olisi vähän viileääkin, ne kai selviävät..

Vicki Li kirjoitti...

Kiva kollaasi. Näin eilen jo metsäorvokkeja.

Yaelian kirjoitti...

Lilanväriset orvokit ovat niin kauniita.Perjantaina näin täällä pieniä villiorvokkeja, otin kuvan joka epäonnistui. Kaunis kollaasi kisun ja kukkien kanssa!

Elisa kirjoitti...

Kesä on melkein täällä kun orvokkeja näkyy parvekkeilla. Kaunista!

arleena kirjoitti...

Tikiä ihailen on niin suloinen ja turkki pehmeä. Persoonallisen kaunis.
Mukava, kun saan ihailla ja lukea kissakuulumisia, kun minulla ovat vain ne muistot.

Orvokit rehottavat meilla jo ovat olleet kuukauden. Minä knas tykkään niistä.