torstai 11. kesäkuuta 2009

Teho-osasto - Ihan viimeinen jakso


Tästä se kaikki alkoi 15 vuotta sitten. ER, tehokas ja hyvä nimi sarjalle, joka muuntui suomalaisissa kodeissa Teho-osastoksi. Olen seurannut sarjaa ihan sen ensimmäisestä jaksosta lähtien. Viime vuosina olen ollut uupunut sarjaan, mutta silti seurannut sitä edes puolisilmällä, jotta olen ollut selvillä sarjan tapahtumista edes osittain.

Tänään näytetään sarjan VIIMEINEN JAKSO, joka on peräti kaksituntinen, ja alkaa jo klo 20! Itseltäni olisi mennyt ohi ja olisin aloittanut vasta klo 21, ellei kolmoskanavalla olisi näkynyt pientä mainosta.. Muistutan tässäkin nyt teitä kaikkia Teho-osaston ystäviä.

Entisinä lääkäreinä jaksoon palaavat mm. Benton, Carter, Corday, Lewis ja Weaver. Mielenkiintoista nähdä missä yhteyksissä he kaikki tulevat viimeiseen jaksoon!

Yllä uudempaa porukkaa, joista ehdottomat suosikkini ovat lääkäriksi valmistunut Abby ja aina yhtä surumielisen oloinen Luka.

Haikeita hetkiä illalle!

7 kommenttia:

Elisa kirjoitti...

Kiitos vinkistä!!

Anonyymi kirjoitti...

Seurasin tätä aikoinaan mutta lopetin katsomisen jo aikoja sitten... Kaikki loppuu aikanaan, voi olla kova pala sarjaa uskollisesti seuranneille ;O) Tuli tästä sarjasta jotain hyvääkin, nimittäin Clooney.. Laatusarja, toivottavasti tulee jotain vastaavaa tilalle tällaista haluaville?

Paivi kirjoitti...

Minä en ole ikinä katsonut Teho-osastoa... jotenkin se vaan on niin, että jos ei heti alusta ala katsomaan jotain niin sitten sitä ajattelee, että ei siihen enää pääse kärryille, ei kannata enää ;-) Kun minusta tuli Clooney-fani, harmittelin tosin vähäsen, kun en ollut katsonut tätä silloin kun George oli mukana.

Ja kun minä olen oikeasti ollut kaikki ne vuodet mitä olen asunut pois "kotoa" eli *pitkään* ollut katsomatta telkkaria... en tiedä oikein edes miksi, mutta jossain vaiheessa kun telkkarin katsominen jäi, ei sitä sitten edes ole kaivannut. Elokuvia tietty katson, mutta niitäkin vain dvd:ltä.

Sooloilija kirjoitti...

Juu kyllä Teho-osastosta on hohto kadonnut jo aikoja sitten, mutta haluan nähdä mitä kaikkea ovat ladanneet viimeiseen jaksoon.

Se on kyllä totta, että jos ei jotain sarjaa aloita alusta asti seuraamaan, on hyvin vaikea aloittaa keskivaiheilta. Se innostus pitää saada heti alusta alkaen.

Leena Lumi kirjoitti...

Luoja, olipa hyvä, että piipahdin tänne, muuten olisin menettänyt tunin Teho-osastosta! Munkin suosikkeja ovat ollet Abby ja Luka, mutta sitten vielä Mark.

Teho-osasto on ollut kaikkien aikojen seuratuin televisiosarja Bonanzan jälkeen!

Olen ollut pettynyt vain tähän viimiseen tuotantokauteen, mutta toki katson tänään jäähyväisnäytöksen.

Minä löydän niin vähän kiinnostavaa TV:stä, että olen hyvin tätä joutanut katsomaan. Mullan alla (ei tule enää, ainakaan mun TV:sta), Vielä kerran(,jost amonikaan ei teidä mitään) ja nyt sitten tietty Perhesiteet (Brothers & Sisters). Siinä taisi olla kaikki. Pälle tulevat vain muutamat dokkarit ja joskus joku elokuva.

Voi, tänään jäähyväiset Markille!

marko77 kirjoitti...

Tehari oli minun(kin) suosikkini, vaikka sarja edetessään meni hieman huonompaan suuntaan. Itseasiassa missasin koko jakson, vaikka näin muistutuksesi, höh! :( Suosikkejani olivat ehdottomasti Mark, John sekä tietysti Susan ja Neela sekä tietty aivan ihananinen Abigail. ;) Toivottavasti aloittavat uusinnat jossain vaiheessa. Ruotsin kanavilta olen onneksi saanut nauttia vanhoista jaksoista, siis niistä missä esim. John vielä esiintyy..

Sophia kirjoitti...

John Carter on yksi suosikki-tv-hahmojani! Minä purskahdin nolosti itkuun sarjan viime minuuteilla. :) Alusta asti on tullut seurattua; siinä vaiheessa kun Carter poistui sarjasta hieman harvemmin, mutta aivan mahtavaa, että hänet saatiin viimeisiin osiin takaisin.