tiistai 23. kesäkuuta 2009

Toinenkin rantapäivä


Kollaasin kuvat tältä päivältä. Olin molempien tyttöjen kanssa piknikillä kotirannassamme. Mukana jokaiselle erikseen tehdyt leivät folioon käärittynä ja nimikirjaimella nimettynä. Minun leipieni sisällä oli mm. perunasalaattia ja paljon jääsalaatinlehtiä.. Muutaman sivun luin kirjaakin, enimmäkseen keskityin kuvaamaan leppäkerttuja, hiekkaa, kukkia, tyttäriäni (joista esikoinen kävelee rantakuvassa), esikoinen osti kesän kunniaksi itselleen kuvan kirsikkakengät.


Ja voi että kahvi maistuu ulkona hyvältä.
Korvissani soi tuulen huminan ja aaltojen lisäksi tätä musiikkia.. Sopii omalla tavallaan tunnelmiin..

16 kommenttia:

Hannelen paratiisi kirjoitti...

Ihanaa :)

Sari kirjoitti...

Huomenna matkaamme itsekin Suomeen ja voit arvata, että olen iloinen näistä kuvista ja tunnelmista!!! Suomen kesä, täältä tullaan!!!

katriina kirjoitti...

Kesän ensimmäinen rantapäivä varmaan! Tunnelma kuulostaa ja näyttää houkuttelevalta.

Minun päiväni on mennyt kampaajalla ja viiden tunnin yöunia paikkaillen. On se kumma, että koirakin nukkui mökillä kanssamme kymmeneen, mutta kotona noustiin jo kuudelta.

violet kirjoitti...

Folioon käärityistä leivistä tuli mieleen että miten sitä aina onnistuukin aukaisemaan väärän paketin - ellei ole fiksu kuten sinä!
Nimikirjaimet auttavat.

Sooloilija kirjoitti...

Hannele, kesä on ihana.

Sari, tervetuloa Suomeen!

Katriina, oikeastaan toinen rantapäivä, vähän on jo ihokin punehtunut.

Violet, maalarinteipin palaan jokaisen nimikirjain ja se folion päälle. Eikös olekin hyvä idea, kokeileppa. ;O

violet kirjoitti...

osaisikohan mää?;-)
No ei, vakavasti ottaen: aina vaan ajattelee että kai sitä nyt omat limppunsa tunnistaa jo paketista vaan ei...repii auki jonkun inhatäytteillä tehtyä evästä....

Anonyymi kirjoitti...

Meilläkin kotirannassa pulikoitiin iloisena. Minä kylläki kotosalla pesin ison pompsin mattoja ja huomenna pesen valkoiset matot. Oli ihan mattolaiturifiilikset kun tuolla "mattoterassilla" niitä peseskenteln. Kiva näin blokin kautta lähetellä sulle kesäterkkuja.

Heli

arleena kirjoitti...

Berliinin poppelit, nimi tun tuu tutulta. Onko hyvä kirja.

Tänään sää todella suosi rantaelämää.

Annie kirjoitti...

Ihania rantakuvia. Minäkin olen löytänyt itsestäni kesäihmisen, joka viihtyy helteessä ja auringossa valtavasta vatsasta huolimatta. Ei ole ollut yhtään tukalaa!

Sooloilija kirjoitti...

Heli, yleensä olen minäkin pessyt mattoja kesäkuun alussa, mutta tänä vuonna en ole.. Kiva kun kommentoit tänne ;)

Arleena, norjalainen Anne B. Ragde on kirjoittanut kolmen kirjan sarjan, joista Berliininpoppelit on ensimmäinen, Erakkoravut on toinen kirja ja Vihreät niityt on viimeisin eli kolmas. Oikein jouhevaa perhedraamaa norjalaiselta sikatilalta.

Annie, minä en vieläkään pidä kuumasta kesästä, enkä aurinkoallergisena nauti oikein auringostakaan, mutta kyllähän auringolla on mieltä piristävä vaikutus!

Niin ja Violetille vielä, että eikös olekin folio mukavampaa käytössä kuin kelmu. Minä en tykkää käyttää kelmua oikein mihinkään, pakkaustenkin kanssa menee aina hermot..

Paivi kirjoitti...

Onpas ihania kesätunnelmia :) Jotkut ne nauttii kesäkelistä istumalla vapaapäivän leffateatterissa, jotkut osaa tehdä sen oikein ja ovat ulkona. Arvaat varmaan kumpaan ryhmään minä kuulun tänä päivänä ;-)

(Kauhea kankkunen oli muuten tosi hauska leffa)

Sooloilija kirjoitti...

Päivi, voi että tuo Kauhea kankkunen on taas älynväläys suomennoksena. Vai mitä mieltä olet? Voisi olla kiva kesäleffa, mutta tuo nimi ei iske..

tuike kirjoitti...

Ihan ihmeellistä, kuinka tästä helteestä nauttii tuon kauhean alkukesän ja juhannuksen jälkeen. En ole koskaan ollut mikään auringonpalvoja, mutta kyllä nyt yritän pysyä ulkona ja auringossa. Ensi viikoksi kun luvattiin jo viileämpää.

Nyt päiväkahville puutarhaan.

Paivi kirjoitti...

Minua tuo Kauhea kankkunen ei suomennoksena nyt niin häiritse, sillä ei alkuperäinen nimikään nyt älyllä ole pilattu - The Hangover ;-) ja toisaalta Kauhea kankkunen kuvaa aika hyvin leffan ideaa.

Papi kirjoitti...

Kyllä nyt säillä hellitään! Lupasivat viikonlopuksikin hellettä. Kiva kesäinen kollaasi :)

Leena Lumi kirjoitti...

Berliinin poppelit on siitä kiva kirja, että sitä voi lukea välillä ja välillä olla lukematta, eikä juoni silti huku.

Minä lahjoitan oman 'sikalani' huomenna ystävälle. Nyt alkavat metsämansikat tuoksua...