perjantai 24. heinäkuuta 2009

Johnny Depp säväyttää taas !

Harvoin odotan mitään lastenelokuvaa niin kuin nyt kuopuksen (pian 10v.) kanssa odottelemme uusinta Tim Burton-elokuvaa Liisa Ihmemaassa. Sen ensi-ilta on jossain vaiheessa maaliskuuta 2010. Pääosassa Hulluna Hatuntekijänä loistaa jälleen kerran muuntautumiskykyinen Johnny Depp, joka on maskeerattu Jali ja Suklaatehdas-elokuvan tapaan räväkästi, ja niin, että häntä tuskin tunnistaa. Elokuvan muissa rooleissa tullaan näkemään mm. Mia Wasikowska (In Treatment-sarjasta tuttu) Lisana sekä Anne Hathaway ja Helena Bonham Carter (kuvassa).

15 kommenttia:

Papi kirjoitti...

No kuule, minä jo näin ihan aikuisena ihmisenäkin odotan tuota! Tim Burtonin leffat on vain niin älyttömän hyviä, uppoavat minuun juurikin kuin se kuuma veitsi voihin.

Burtonin elokuvamaailma on kerrassaan huikea ja toisaalta huisin surrealistinen, toisaalta niin ihmistä koskettava. Kun näin ekan kerran Saksikäden, olin ihan myyty. Se oli menoa sitten :)

Sooloilija kirjoitti...

Papi, just samaa mieltä kanssasi: Edward Saksikädestä lähtien olen ihaillut ja joskus vähän ihmetellytkin Tim Burtonin luomaa maailmaa!

Sekin on jännä piirre, että hän käyttää melkein aina samoja näyttelijöitä: läheisiään eli vaimoaan Helena Bonham Carteria ja hyvää ystäväänsä Johnny Deppiä. Oikein voin kuvitella sen ystävällishenkisen ilmapiirin, jossa Burton näitä elokuviansa LUO !

Papi kirjoitti...

Ja muistatko Beetlejuicen? Winona oli hänen leffoissaan alkuaikoina. Olisiko sittemmin jäänyt pois hermoromahduksensa takia. Voi sitä Winonaa.

Burtonin Batman on se kaikkein paras. Se kaupunki, se tunnelma siellä, huhheijaa. Entä oletko nähnyt Big Fishin? Hieno, hieno :)

Sari kirjoitti...

Ja nuo kuvat! Uskomattoman upeita!!! Tätä leffaa odotan minäkin mielenkiinnolla! Hmm, koskahan mahtaa tulla ensi-iltaan rapakon takana?

Sooloilija kirjoitti...

Papi, en ole kai Big Fishiä nähnyt, mutta heti tuli sen juliste/dvdkansi mieleen. Pitääpä laittaa korvan taakse.

Sari, juuri tarkistin imdb:stä, että Usan ensi-ilta on 5.3.2010 ja Suomen ensi-ilta on 12.3. Eli 10 päivän viiveellä tulee meille..

Sooloilija kirjoitti...

Juu minä tässä olen, vaikka tuo pieni profiilikuva onkin muuttunut.. Muuttelen sitäkin ehkä silloin tällöin. Se ensimmäinen filmikela olikin tasan puolitoista vuotta eli alusta alkaen.

Yaelian kirjoitti...

En tiennytkään tuosta elokuvasta vielä,kiitos kun valaisit siitä! Minäkin tykkään paljon Burtonin leffoista!

Sooloilija kirjoitti...

Yael, olenkin odotellut Burtonilta jotain uutta fantasiaelokuvaa, ja tässä se nyt tulee!

(Muutin vielä tuota pikkuista profiilikuvaa, on niin monta vaihtoehtoa. Olen tänään 'asustellut' picasan puolella. Se on joskus kivaa, mutta niin aikaavievää.)

Ofelia kirjoitti...

Minulle selvisi eilen, että Tim Burton tekee Liisan Ihmemaassa. Tuskin maltan odottaa! Siitä tulee varmasti ihana. Jotenkin joistain elokuvista vaan tietää jo etukäteen, että niistä pitää. :)

Johnny Depp on aika jännä, hiipii koko ajan enemmän suosiooni.

Sooloilija kirjoitti...

Ofelia, nyt kun maltellaan odottaa maaliskuulle niin meidät palkitaan. Johnny Depp on todellaikin jännä tyyppi. Persoonallisia rooleja tekee.

Sari kirjoitti...

Heipsan taas. Käyhän hakemassa blogistani (Pionies) jotain sinulle kuuluvaa ;-)

Sooloilija kirjoitti...

Sari hei, kävin kurkkaamassa. Kiitos tätäkin kautta. :D

Hane kirjoitti...

"Herkullisilta" näyttävät ainakin tuossa kuvassa, sekä Helena B-C, että Johnny. J. Deppiä katson kyllä melkein leffassa kuin leffassa, on se niin hyvä ! Tääkin on varmaan ihan pakko katsoa, kun on vielä "lempi" tarinakin...

-Anne- kirjoitti...

Myös minä odotan tuota innolla! Depp oli mielestäni jotenkin pelottava Willy Wonkana, eikä näytä nytkään paljon vähemmän pelottavalta... =)

Sooloilija kirjoitti...

Hane, herkullinen on oikea sana kuvaamaan noita hahmoja.

Anne, minustakin Depp oli vähän pelottava Jalina. Outo. Jospa tämäkin olisi vähän samanlainen, kuka ties.. Ei siis ihan pienten lasten katsottavaa, koska tässäkin elokuvassa on varmasti pelottavia aineksia.