torstai 30. heinäkuuta 2009

Pieni suklaapuoti - Chocolat tuli nyt kuviin

Lasse Hallström ohjasi tämän vuoden 2000 elokuvan Chocolat - Pieni suklaapuoti. Siinä oli kaikki kohdillaan; pääosissa Juliette Binoche, Johnny Depp, Judi Dench, Alfred Molina ja Lena Olin. Uskon, että suklaan suosio nousi tämän elokuvan myötä, niin herkullisesti se kuvaa suklaan valmistusta, ja syömistä..

Elokuva tavoitti ajoittain herkkiä rakkaustunnelmia pääparin kesken, mutta oli aika ajoin sähellystä komediamuodossa. Pieneen suklaapuotiin on ympätty hieman liikaa kaikkea, mutta silti se on jäänyt mieleen kelpo hyvänmielenelokuvana. Pääpari Binoche-Depp on kyllä aika namu pari, siksi he nyt elokuun kynnyksellä koristavat tuota yläkuvaa..

Anteeksi jos vaihtelen yläkuvaa liian usein, mutta maailmasta löytyy niin paljon hienoja kuvia. Saan usein ahaa-elämyksiä jostain kuvasta ja näen sen heti oman blogini yläpalkkina, siksi nämä nyt vaihtuvat aika usein..

11 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihana elokuva ja miten houkuttelevaa kuumaa suklaata. Vähän sen tyylistä sai Pähkinä-shopista, jota ei enää ole, valitettavasti.

noeijoo

Elisa kirjoitti...

Muhun ei jostain systä kolahtanut tuo Suklaapuotileffa, olikohan se mulle liian sokerinen/makea? Siis ihan kiva ja hyvänmielenleffa, mutta ei JUST mun makuun.

Leena Lumi kirjoitti...

Ihastuttava yliökuva!

Suklaasta pidän, mutta Suklaapuodin jätän väliin suosiolla. Sen sijaan muistelen väristyksellä vieläkin elokuvaa nimeltään Suklaata ihollani, jonka kirja on kai suomeksi Pöytiin ja vuoteisiin. En ole koskaan nähnyt mitään yhtä voimakasta.

Kaikki, melkein kaikki, ystäväni ovat katsoneet Suklaapuodin, vain minun ei edes tee mieli..., muuta kuin Geishaa.

hanne kirjoitti...

Tykkäsin valtavasti suklaapuotileffasta...Olen tykännyt oikeastaan kaikista Julietten leffoista ja paljon..
niin ja suklaa on herkkuani...
lapsena äitini osto möykkysuklaata..se oli kai jotain kilosuklaata isoss möykyssä, ei ihan tumma, ei ihaan vaaleeta, mutta hurkkullista...sitä kaipaan vai kaipaanko niitä hetkiä??

Yaelian kirjoitti...

Tykkäsin suklaapuotileffasta, vaikka pidinkin enemmän Leenan tavoin tuosta Suklaata ihollani leffasta, jos suklaaleffoista on kyse;-)
Ihan kivaa vaan kun vaihtelet noita bannerikuvia kerran kuussa:-)

Paivi kirjoitti...

Minä myös tykkäsin Suklaapuodista, mutta se ei jättänyt lähtemätöntä vaikutusta. Suklaata tosin muistelen himoinneeni hieman enemmän silloin ;-)

Kiva uusi yläkuva! Se on tosin niin hurjan iso, että miniläppärilläni ei edes näy kokonaan scrollaamatta... ;-)

Sooloilija kirjoitti...

Hei kaikki naiset, Suklaapuoti on elokuva, joka on tähditetty hyvillä näyttelijöillä ja hyvällä ohjaajalla. Mutta sen toteutustapa joko miellyttää, tai sitten ei..
Vähän sama kuin Australia-elokuvan kanssa..

Päiville vielä, että enpä ollut ajatellutkaan, että yläkuva on niin iso, että se ei miniläppärissä näy kuin rullaamalla.. Voin yrittää hieman pienentää kuvaa. Etsin aina sellaisia kuvia, jotka olisivat mahdollisimman matalia ja pituudeltaan sopivia. Aina ei löydy. Usein esim. joku pystykuva olisi hyvä, mutta pystykuvaa ei voi headeriksi laittaa..

Paivi kirjoitti...

Niin siis kyllähän se kuva sivusuunnassa sopii ruutuun, mutta ensimmäiset tekstit nähdäkseen pitää scrollata alaspäin jonkin verran. Muttei se minua häiritse, sillä tällä pikkuisella nettaillessani olen tottunut koneen rajalliseen kapasiteettiin :)

Hannele kirjoitti...

Oikein ihana hyvän olon filmi.

Liivia kirjoitti...

Tuo Lena Lumin mainitsema Suklaata iholla vaikutti minuunkin suuresti, sen sijaan Suklaapuoti oli liian lälly hyvästä näyttelijäkaarristaan huolimatta. Ja aina ihan hirveästi vaivaa, jos elokuva on väärällä kielellä tapahtumapaikkaan nähden.
Leffa olisikin kuvina varmasti enemmän minun makuun, kuten nämäkin kuvat viittaavat.

Sooloilija kirjoitti...

Hannele, hyvän olon filmi kyllä, mutta Liivian kanssa hieman samoilla linjoilla; särmää puuttuu ja komediaan kääritään moni asia..

Nyt en ole varma olenko nähnyt Suklaata ihollani-leffaa, tutulta kuullostaa. Joten selvitän saanko sitä kirjastosta..

Suklaapuodin kuvamaailma sensijaan on oikein kaunista, kuten tosiaan nuo kuvat osoittavat.