keskiviikko 12. elokuuta 2009

Onko muilla kadonnut Bloggerista Lukemisto ?

Otsikko tässä jutussa kertoo kaiken: eilen illalla ei Bloggerini Hallintapaneeliin enää päivittynyt yhtään lukemaani blogia! Kenttä oli vain tyhjänä ja tekstinä luki, että 'et lue tällä hetkellä yhtään blogia'. Jostain syystä jotkut lukemani blogit päivittyvät kyllä blogini sivupalkkiin, joten se on ainoa tie seurata muiden blogeja tällä hetkellä.

Olen kuitenkin ollut hyvin kiinni omassa hallintapaneelini lukijalistassa. Nyt se kuitenkin näyttää tyhjää. Lisäsin sinne äsken pari blogia kokeilumielessä, mutta kun menin sinne takaisin, se näytti taas tyhjää..

Käytättekö te muut Bloggerin Hallintapaneelin Lukemistoa? Olen tykännyt siitä, sillä se näyttää niin nopeasti päivittyvät blogit kuvien ja jutunpätkien kera.. Sivustolle ne samat päivittyvät paljon hitaammin..

No, tämä ongelma joko ratkeaa tai sitten ei. En jaksa nyt paneutua asiaan. Vietän viimeistä vapaapäivää kotona ennen työrupeaman alkua. Lähden nyt hakemaan kauppahallista mustikkapiirakan, käyn aamusaunassa ja nautin vain hiljaisuudesta. Lapset lähtivät kouluun!

(Kuvassa kisumme katselevat maailmaa tuuletusikkunan kautta. Vieri vieressä. Sovussa)

15 kommenttia:

Leena Lumi kirjoitti...

Hallintapaneelin lukemistoa luulen käyttäväni;-) Ei ole mitään ongelmia, mutta kun aamulla klo 5 olin koneellani (huomatkaa, kuinka ahkera olen!), niin alapaneelissa luki joku kauhea varoitus. En voinut herättää Reimaa, työn raskaan raatajaa, joten jatkoin hommia ja läpi meni.

Minähän olen sanonut, että nämä koneet vielä tappavat meidät. Minut ainakin.

Paivi kirjoitti...

Eiköhän se ole joku päivitys tai muu käyttökatkos. Sama onglema on minullakin, eli Lukemisto näyttää tyhjää. Onneksi nämä sisältöfeedit kuitenkin toimii :) (blogisi päivitykset tulee mulla feedeinä iGoogleen...)

TNiemi kirjoitti...

Mulla reistailee välin, muttei kamalasti onneksi! Jollakin oli kai jossain vaiheessa kadonneet kaikki kirjoituksetkin!

Sooloilija kirjoitti...

Leena, jos eivät nyt ihan tapa niin harmaita hiuksia näillä ainakin saa!

Päivi, pitää uskoa, että Bloggerilla olisi joku oma päivitys menossa. Tyhjää näyttää yhä..
En olekaan koskaan tutustunut iGoogeleen ja feedeihin, ihan kysymysmerkkinä olen?

TNiemi, se se vasta kauhea tunne on kun tekstit katoaa. Näinkin on käynyt pari kertaa. Siinä jo sydän lyö tyhjää useamman kerran.

Paivi kirjoitti...

Eli iGoogle (näkyy varmaan sullakin jos menet Googlen etusivulle niin oikealla ylhäällä "Joko sinullakin on iGoogle" tms) on sellainen uutisten keruusysteemi eli minulla on oma iGoogle-sivu, johon RSS-feedeinä tulee valitsemani uusimmat uutiset esim. Iltalehdestä ja muutamasta muusta paikasta sekä säätiedot.

Samoin olen laittanut sinne tulemaan muutaman blogin uusimmat päivitykset. Nehän saa tuolta ainakin jokaisen Blogger-blogin etusivun alareunasta linkistä "Tilaa: Blogitekstit" :)

Anzi kirjoitti...

Minulla on sama ongelma. Hyvä tietää, että muutkin siitä kärsivät eikä ole vain minun blogini juttu. Blogini oikeassa reunassa oleva linkkilista on kuitenkin vielä toistaiseksi paikoillaan.

Sooloilija kirjoitti...

Anzi, hyvä kuulla että muillakin sama ongelma. Linkkilista päivittyy tosiaankin blogin oikeassa reunassa kun välillä käy hallintapaneelin puolella ja tulee sitten takaisin tähän etusivulle..

Toivotaan, että jotain tapahtuisi nyt bloggerissa.

Olen nyt Päivin ohjeiden mukaan laittamassa igoogleen tietoja..

Ppi kirjoitti...

Mulla takkuilee edelleenkin lukijat, välillä näkyy valillä ei ja välillä mulla on vaihtunut fonttikin. Hemmetti.

Kissakuva on kaunis, niin suloisia nuo on!

hanne kirjoitti...

Minäkin käytän hallintapaneelin lukemistoa..ei ole reistaillut..Välillä muita reistailuja kylläkin...juuri nyt ok..Ihanat kisulit!!

Annie kirjoitti...

Sama juttu, mutta bloggerihan nyt reistailee vähän väliä. Odotan vain, että koska koko blogini katoaa nettiavaruuteen...

Anzi kirjoitti...

Nyt se on näköjään tullut takaisin.

arleena kirjoitti...

Minulla ovat lukijat hävinneet muutaman kerran ja taisin jo laittaa tekstinkin, että lukijat kadoksissa.
Tulivat taas jossain vaiheessa kuin itsekseen takaisin.

Muuta ei ole kadonnut, toivottavasti ei katoakkaan. Olisin heti paniikissa, koska olen todella huono tuossa tietokoneen tekniikassa.

Sooloilija kirjoitti...

Papi, Hanne, Annie, Anzi ja Arleena:
no nyt illan päälle asia korjaantui, mutta kyllä ärsytti koko päivän. Bloggeri kun ei missään ilmoittanut tästä jutusta..

Nyt mulla on lukijat myös igooglessa päivittymässä. Vähän joka paikassa..

Una kirjoitti...

Miulla myös oikutteli tuo lukemisto, joten otin ja piilotin sen. Se näkyy nyt vain itselleni.


Ihana tuo kuva!!!!!!!!!!!!! <3

Hannele kirjoitti...

(jotkut laskimen toimii vain vuoden tai jotain)