sunnuntai 23. elokuuta 2009

Sunnuntaiklassikko - Have You Met Miss Jones?

Monia elokuvasävelmiä soi mielessäni, mutta tämä valikoitui nyt klassikoihin. Laulu on vanha tuttu, mutta versio on uudehko. Bridget Jones-elokuvan (ykkösosan ja parhaimman) tunnussävelen Have You Met Miss Jones laulaa ansiokkaasti ja persoonallisesti Robbie Williams. Versio sopii elokuvan henkeen niin hyvin! Heti kun kuulen laulun ja tämän version alkutahdit, tiedän mistä elokuvasta on kyse.

Robbien laulaa videossa elokuvan tapahtumien taustalla. Laulu on niinkin vanha kuin vuodelta 1937. Sen tunnetuin esittäjä taitaa olla Frank Sinatra.
Kepeää sunnuntaita kaikille !

17 kommenttia:

Hane kirjoitti...

Mun mieleen tämä kappale ei olisi ihan heti tullut, miettiessäni Bridget Jones lauluja. Ensimmäisenä muistan aina sen kun Bridget laulaa " All By Myself".
Hyvä valinta tääkin, pirteä !!!

Sooloilija kirjoitti...

Hane, tämä on loppulaulu, muistan, että jäin elokuvateatterissa istumaan ihan loppuun asti kun tämä laulu soi..

Muistan Bridgeteistä myös Van Morrisonin biisin Someone like you..Mutta Vanilta ei tahdo löytyä videoita, hän on kieltänyt useimpien näyttämisen..

Viides rooli kirjoitti...

Williamsin Swing When You're Winning -levy, josta sunnuntaiklassikkosikin löytyy, on yksi lempilevyistäni. Kuuntelen sitä todella usein. Hyväntuulista musiikkia, taitavat sovitukset ja Williamsin leikittelevä tulkitsijan tyyli. Toimii!

Tuima kirjoitti...

Robbie Williams -fanin valinta :) Tämä on hyvä tulkinta.

Sooloilija kirjoitti...

Viides rooli, minunkin yksi lempilevyistä. Sopii moneen tunnelmaan.

Tuima, juu tulkinta on hyvä.

Olin yllättynyt tiedosta, että biisi on peräti vuodelta 1937 !

Elisa kirjoitti...

Hieno kappale!

Kari kirjoitti...

Elokuvaa on pari kertaa katsottu vaimon kanssa, mutta biisiä en olisi osannut siihen yhdistää. Mukavan letkeä laulu.

Ppi kirjoitti...

Voi tää on niin hyvä! Robbie esittää näitä "Sinatran biisejä" niin hemmetin hyvin, joskus tuli telkkarissa näitä, mää tykkään!

Ppi kirjoitti...

Täytyy nyt vielä tuosta Robbiesta sanoa, että hänen äänensä tulee ulos niin helpon oloisesti, siis kun joidenkin kohdalla joskus jopa pelkää, hajoaako tai murtuuko, kestääkö tuo ääni.

Kaverilla on mös aimo annos itseironiaa, mistä pidän. Mitähän hänelle nykyisin mahtaa kuulua. Tykkään tyypistä kyllä tosi paljon!

Vaiheinen kirjoitti...

Joo. Onhan tämä tyylikäs veto. Sille en mahda mitään, että Williams ei minusta ole tässä biisissä aivan parhaimmillaan, jotenkin häneltä puuttuu se ote ja koukku, joka näiden biisien tulkinnoista tekee mestarillisen. Mutta hyvä biisi.

Yaelian kirjoitti...

Robbie Williams on hyvä tulkitsija ,mutta tästä nimenomaisesta kappaleesta paras tulkinta on mielestäni Billy Paulin tulkinta,joka on mulle se tuttu versio.Tässä tämä melodiakin kuulosti erilaiselta, tai onko sitten tämä alkuperäinen melodia kenties ja Paulin sitten oma versio erilainen..

SusuPetal kirjoitti...

Hyvä evergreen tuo kappale, mutta Robbie ei ole koskaan oikein iskenyt minuun.

Kimmeli kirjoitti...

Kari sen sanoikin jo, LETKEÄ tuli minullekin ekana mieleen. Ihanan rento ja heti tekisi mieli pikkase laittaa jalalla koreasti.
Niin, ja mikä kiire ihmisillä on aina leffasta veke??? Minä se tykkään aina istua loppuun asti. Exäni sanoikin aina, että minun tarttee nähä "tuottaja", ku eikö se oo se viimeisellä rivillä :)

Sooloilija kirjoitti...

Täällähän onkin kommentteja joka lähtöön, kiva. Kommentoin lisäksi jotain..

Papi kyseli Robbien kuulumisia: hänen kauan odotettu uusi levynsä ilmestyy marraskuussa eli kauaa ei tarvitse enää odotella. Levyn nimi tulee olemaan Reality killed the video star. Eli viittaako taas häneen itseensä, ironisesti?!

Minusta tässä laulu soljuu sujuvasti, mutta ei ole hänen rosoisen live-esiintymisensä kaltaista. Sitä Vaiheinen kai vähän kaipasi?

Kimmelin tavoin minäkin istun usein ihan loppuun asti elokuvissa. Silloin saa yleensä kuulla elokuvan tunnussävelenkin kokonaisuudessaan. Enpä ole ajatellut kuka viimeisenä teksteissä mainitaan. olisiko tuottaja..

lepis kirjoitti...

Robin Williams suoriutuu näistä vanhoista klassikoista aivan kelvollisesti. Ja muutenkin tykkään, hyvä ääninen kaveri.

Sooloilija kirjoitti...

Lepis, ROBBIE Williams on hyvä laulaja, se joskus mediassa unohdetaan kun hänestä puhutaan..

Timo kirjoitti...

Varsinkin tuo video oli mukava katsoa, kun leffa myös on mainio!