sunnuntai 13. syyskuuta 2009

Colin Firth palkittiin Venetsiassa !

Tälle sunnuntaiaamulle kantautui Venetsian elokuvajuhlilta hienoja uutisia: Colin Firth palkittiin eilisiltana Parhaasta Miespääosasta elokuvassa A Single Man, joka on tänä vuonna vasta tulossa ohjelmistoon. Kuvissa filmiporukka kokoontuneena Venetsiassa: vasemmalta elokuvan ohjaaja ja käsikirjoittaja Tom Ford, monitoimimies, joka tunnetaan myös muotisuunnittelijana! Hänen vieressään naispääosan Julianne Moore sekä Colin Firth ja kaksi muuta brittinäyttelijää; Nicholas Hoult ja Matthew Goode.

Elokuvasta A Single Man en tiedä vielä paljonkaan, mutta arvaatte varmaan, että odotan ihailemani Colin Firthin elokuvaa nyt erityisesti. Kuvassa Colin filmauspaikalla käsikirjoitusliuskoja kädessään.Onnea Colinille tästä arvostetusta palkinnosta!!!

* Tässä olisi traileri tulevasta elokuvasta.
* Tässä linkissä ohjaaja Tom Ford ja Colin kertovat elokuvasta Venetsiassa.

5 kommenttia:

violet kirjoitti...

Onpa loistopari tuossa elokuvassa.
Pidän aina vaan enemmän Mooresta.

Sooloilija kirjoitti...

Violet, no samaa minäkin ajattelen. Välillä oikein haluan ahmia Julianne Mooren rooleja, nytkin olisi yksi elokuva, joka häneltä pitäisi nähdä.

Tämä rooli tässä A Single Man-elokuvassa tuntuu myös olevan haasteellinen, käsitelläänhän siinä seksuaalisuuden eri ilmentymiä..

Sooloilija kirjoitti...

Piti lisätä tuohon kommenttiini, että roolit ovat haasteellisia sekä Colinille että Juliannelle tässä uudessa elokuvassa.

Hane kirjoitti...

Mahtavaa ! Olen todella iloinen Colinin puolesta !!!

Sooloilija kirjoitti...

Hane, eikös vain ole mahtava juttu tämä Colinin palkitseminen. Samalla elokuva saa mainostusta ja tunnettavuutta.