maanantai 28. syyskuuta 2009

Jessican ja Samin kestävää rakkautta

Elokuvamaailmasta löytyy muutama kestävä rakkaustarina. Jessica Langen ja Sam Shepardin liitto alkoi ihan 80-luvun alussa. He ovat nyt 27 vuoden ajan eläneet avoliitossa ja heillä on kaksi lasta. Molemmat ovat vahvoja ja luovia luonteita. Jessica täytti 20.4. tänä vuonna 60 vuotta, näytelmäkirjailija/näyttelijä Sam on vaimoaan kuusi vuotta nuorempi. Kuva yllä on heidän suhteensa alkutaipaleelta 80-luvun alusta. Alla kaksi kuvaa viime vuosilta:


Pariskunta on asunut vuosikausia tässä omistamassaan viktoriaanisessa talossa, joka on rakennettu 1800-luvun lopulla. Talo sijaitsee Minnesotan Stillwaterissa. (En tiedä viimeisimpiä tietoja, mutta jossain vaiheessa talo on ollut myynnissä, sillä Lange ja Shepard eivät enää halunneet asua Minnesotassa, jossa suomalaiset sukujuuret omaava Jessica on syntynyt.)

Järven rannalla sijaitseva talo on unelma. Olen huokaillut näitä talokuvia jo pitkän aikaa.. Se saa tietenkin ajattelemaan, että 'jos minä olisin rikas..ostaisin talon heti!'.

11 kommenttia:

Annie kirjoitti...

Ihanaa, että Hollywoodissakin jotkut unelmat kestävät. :-)

SusuPetal kirjoitti...

Shepard on loistava näytelmäkirjailija, olen lukenut useita hänen näytelmiään.
Näyttelijänäkin hyvin vakuuttava.

Ja Jessica on hyvä.

arleena kirjoitti...

Upea talo, tosin siivottavaa liikaa. Jaa mutta eihän Jessican tarvi itse sitä tehdä. Siivoojat jynssäävät.

Leena Lumi kirjoitti...

He ovat kuin laatuviini eli paranevat vanhetessaan: viimeinen kuva on paras! Nyt Saminkin hiukset kelpaavat minulle ja ovat kuin terästä hopeassaan. Reimalla ohimoilla sama sävy.

Tuo talo on aivan ihana ja minusta tuntuu,että se minun alter ego Jessica on kuvattu sen labbiksensa kanssa tuon oman kodin terassilla.

Jaaha, me ei Reiman kanssa jäädä jälkeen 27 vuodesta yhdessä kuin 2 vuodella...ja ihanaa kun ei tarvitse hehkuttaa vain lukua, sillä myös tuli palaa - vielä. Kuin ihan ilmiselvästi myös Jessicalla ja Samilla.

hanne kirjoitti...

Jessica on ollut aina lempparinäyttelijäni...
kaunis kuuskymppinen!!

Merja kirjoitti...

Sympaattinen pari, molemmat niin vetovoimaisia.

Paivi kirjoitti...

No on kyllä ihana talo, kyllä mullekin kelpais ;-) Nämä pitkään yhdessä olleet Hollywood-pariskunnat ovat ihania poikkeuksia tähtikaupungin pintaliidossa. Ja molemmat lahjakkaita ihmisiä - eipä ihme, että viihtyvät yhdessä :)

Sooloilija kirjoitti...

Annie, Susu, Arleena, Leena, Hanne, Merja ja Päivi:
kaikki oltiin samoilla linjoilla, ihana pari, ihana Jessica, ihana talo.. :D

Yaelian kirjoitti...

Ihana tuo ensimmäinen kuva. Shepard on esiintynyt aika harvassa elokuvassa, mutta häntä katsoo mielellään..Ihana talo,tuollaisen haluaisin minäkin jos....

Saksi-Sadie/Bluesea kirjoitti...

Piti tarkistaa www.imdb.comista, kuin tuntui uskomattomalta, että Sam olisi 6 vuotta Jessicaa nuorempi. Oikeasti hän on 6 vuotta avopuolisoaan vanhempi. Ihania näyttelijöitä molemmat, ihana pariskunta!

Sadie

Anonyymi kirjoitti...

Sadie, iiks! tarkistin kyllä asiaa, mutta jotenkin hutiloiden katsoin ne syntymävuodet. Kiitti kun korjasit. Taidan korjata tekstiinkin.

t. Sooloilija