perjantai 18. syyskuuta 2009

Kaapelikoukussa !?

Luin lehdestä päivällä, että koko viikonloppu on mahdollisuus nähdä tv:stä kymmeniä kaapelikanavia ilmaiseksi. Tyttäretkin sen hoksasivat. Joten mitä sitä ehtii tänä viikonloppuna tekemään kun pitää katsoa telkkaria ;D Kuopuksen kanssa jo katsoimme High School Musicalin ja Hannah Montanaa! Kyllä. Nyt olen niin täynnä nuorta tanssi- ja lauluenergiaa, että taisin nuortuakin muutamalla vuodella. Ihan piristävää katsoa välillä 10-vuotiaan kanssa yhteistä elokuvaa, ja huokailla yhdessä suloisen Zac Efronin perään.. Esikoinen jatkaa vielä uusilla musiikkikanavilla..

Yksi kanava näyttää kaikkia 80-luvun tv-sarjoja Dallasista alkaen! Ihan pakko katsoa edes yksi jakso Dallasia, vanhojen aikojen kunniaksi. Dallasia katsottiin koko perheen voimin kultaisella 80-luvulla. Se on oikeastaan aika erikoista, mutta kuului jollain tapaa siihen aikakauteen.

Viikonloppuun kyllä kuuluisi muutakin; pihahommia, pyykkäystä, leipomista, lukemista ja jossain välissä ripaus ulkoiluakin..

Onneksi kaapelikanavat näkyvät vain tämän viikonlopun..

5 kommenttia:

ii kirjoitti...

Dallas on niin paras! Siinä on niin hyvä käsis, niin älyttömän hyvät näyttelijät ja käsittämättömät juonenkäänteet. Nykyään siitä saa irti paljon enemmän kuin silloin lapsena, kun se tuli Suomessa ensi kertaa telkkarista. Loistosarja.

Meillä ei ilmeisesti näy noi kanavat viikonloppuna, koska asutaan antennitaloudessa? Pah.

-Anne- kirjoitti...

Selailin eilen vähän tuota kanavatarjontaa, mutta yllättävän vähän oli mitään mielenkiintoista leffaa tarjolla.
Tietty erinäiset luontokanavat ja etenkin Scifikanava oli pullollaan kaikenlaisia kivoja sarjoja - mutta minulla on ystävä käymässä koko viikonlopun, joten en voi kykkiä television edessä koko viikonloppua... :(

Sivustakatsoja kirjoitti...

Joo, "onneksi" on antennitalous. Eipä mennyt viikonloppu sitten tuohon; ei sillä, ettenkö olisi halunnut noita kanavia katsella, mut mut... nyt kävi näin. Oikeesti kauheeta, kun on tästä kaapelittomuudesta yleensäkin kahta eri mieltä :D .

Mitään sarjojahan ei olisi voinut katsoa, kun olisi nähnyt tyyliin vain yhden jakson kustakin, mutta olisihan sieltä voinut tulla vaikka mitä muuta mielenkiintoista.

Sooloilija kirjoitti...

Ii, Dallasissa oli jotain hohtoa, todellakin. Sen maailma oli niin eri missä itse elimme.

Anne, loppujenlopuksi viikonloppu meni vähän lastenkanavien pakkosyötössä. Siellä kaapelissa on liikaa niitä Disneychanneleita.. Hyvä, että tilanne palautuu normaaliksi heti huomenna maanantaina.

Sivustakatsoja, samaa mieltä eli ristiriitaisesti suhtaudun: kiva olisi, mutta tulisiko katsottua sitten liikaa!?

Mikaela kirjoitti...

Minä missasin tuon kokonaan, hemmetti. Efron on jännä tapaus, vetoaa tällaiseen aikuiseenkin naiseen poikamaiselle charmillaan ja nöyrällä asenteellaan ihan kympillä ;O)