sunnuntai 6. syyskuuta 2009

Sunnuntaiklassikko - David Bowie tällä viikolla.

Viime viikolla sytyin Bryan Ferrystä, nyt on vuorossa toinen brittien lahja maailmalle, David Bowie. Runsaasta tarjonnasta halusin laittaa juuri tämän 2000-luvun version Heroes-biisistä. Osittain ihan senkin vuoksi, että Bowie on yhä kuuma pakkaus, cool esiintyjä, mutta silti hänestä huokuu lämpöä yleisöään kohtaan. Ja minusta hänen hiuksensa ovat aina olleet, ja ovat nytkin, tosi hurmaavat. Varsinkin tällä videolla. Olen ihan myyty. Ja mielelläni olisin ollut tuon keikan eturivissä!

24 kommenttia:

hanne kirjoitti...

Aivan ihastuttava tuo David!1Tykkään paljon hänen biiseistään...
ja myös hänen hiuksistaan!!!

Yaelian kirjoitti...

Bowiesta olen minäkin aina tykännyt!

Sooloilija kirjoitti...

Hanne ja Jael, tämän jutun piti tulla ajastuksella, kuten huomaatte, että siinä on jo huominen päiväkin, mutta jostain syystä se tuli tähän heti näkyville, lauantai-iltana siis..

Minulla ei ole yhtään Bowien levyä levyhyllyssä, mutta olen aina pitänyt hänestä!

Kari kirjoitti...

Bowien hieno puoli on hänen kykynsä uudistua. Välillä mies on pannut kuuntelijansa koville muutoksillaan. Hieno valinta.

Timo kirjoitti...

Hyvä biisi - Bowie on tosiaan sydämellisen oloinen ja on tyylinsä kehittynyt hienosti ajan myötä, ei oo jumiutunut johonkin ikinuoruuden yrittämiseen.

Tommi kirjoitti...

Bowielta tosiaan on voinut odottaa urallaan käännöstä melkeinpä mihin suuntaan tahansa. Hänen hiuksistaan en sano mitään, mutta biisivalinta on onnistunut. Me ollaan sankareita kaikki...

Leena Lumi kirjoitti...

Hurmaava blondi!

Vaiheinen kirjoitti...

Heroes on hieno ja intensiivinen biisi. Tuossa on otetta.

Kimmeli kirjoitti...

David Bowiessa on aina särmää!

Oopee kirjoitti...

Bowien muuntuva persoonallisuus on jaksanut kiehtoa ihmisiä koko sen ajan, kun hän on musiikkia tehnyt, enkä minäkään ole tässä suhteessa immuuni. Upea biisi rockin kameleontilta!

Viides rooli kirjoitti...

Aaaaah, rock-maailman kameleontti! Bowieta olen seurannut koko pienen ikäni. Taitava muusikko, joka hallitsee niin nyanssit kuin suurille yleisöille tarkoitetut tehokeinotkin. Ja vilahtaako siellä taustajoukoissa toinenkin suuruus, kitaristi "Little" Steve van Zandt?

Tuima kirjoitti...

Tosi hyvän klipin oletkin löytänyt, aivan erinomainen. Kiitos tästä, pitääkin laittaa suosikkeihin. Bowien parhaita biisejä. Ja kyllä, noista hiuksista minäkin pidän :)

SusuPetal kirjoitti...

Davidin laittaisin pulloon ja heti!

Vanhin Bowie-levyni taitaa olla Pin Ups joskus 70-luvulta, hmm, taitaa olla jo keräilyharvinaisuus. Muitakin vinyylejä löytyy, sillä Bowie oli The Man aikanaan.

Tosi tyylikäs on levy Bowie Rare, josta löytyy Amsterdam, tämä Heroes saksaksi, Space Oddity italiaksi ja kaikkea muuta herkkua.

Oletko, Sooloilija, muuten nähnyt Bowien leffassa Merry Christmas Mr Lawrence?

Sooloilija kirjoitti...

Kaikille:
Bowiesta hyviä luonnehdintoja: rock-maailman kameleontti, alati muuntuva persoonallisuus, The Man !!!! hienoa!

Olen nähnyt Bowien myös näyttelevän, Mr. Lawrencessa. Hän ei kaihda erikoisiakaan rooleja.. Vielä kun tekisi lisää näyttelijän hommia, on kuvauksellinen..

timbuktulaiset kirjoitti...

Kymmenen tuikkaava tähteä tänne Timbuktusta! Heroes on herkän hieno tulkinta.
Tuo Merry Christmas, Mr Lawrence on loistav Nagisa Oshiman ohjaama leffa, jossa Bowie todistaa taitonsa myös ilmiömäisenä näyttelijänä. Helsingin Orionissa on parhaillaan menossa ainutlaatuinen Nagima Oshiman leffakavalkadi, ennen näkemätön määrä eli 25 ohjaajan leffaa 13.9. asti, joten vielä kerkeää katsomaan sarjan viimeiset.

lepis kirjoitti...

Täytyypä tunnustaa, että kävin kuuntelemassa tämän jo yöllä :) Bowie on super ja Heroes on super ja konserttikin oli super ;)

Mannaa mahan täydeltä tuuppasit tänään. Jos joku rock-henkilö pitäisi tavata ottaisin Bowien!

Sooloilija kirjoitti...

Timnuktulaiset ja Lepsi;
Superia Superia.

Minäkin haluaisin varmaan tavata Bowien, jos joku pitäisi valita. Toinen mielenkiintoinen olisi Michael Stipe, ovat jotenkin hieman samanlaisia Bowien kanssa..

Sooloilija kirjoitti...

Lepikselle tuli uusi nimikin..Anteeksi näppäilyvirhe.
Tänään menen ajoissa nukkumaan, ihan varmasti.

Anonyymi kirjoitti...

Hassua, olin eilen katsomassa Kunniattomat paskiaiset ja siellä Bowien biisi soikin yhdessä kohtauksessa erottuen selvästi ;O) Meidän äiti rakastaa tätä miestä..

Sooloilija kirjoitti...

Mikaela, oliko se tämä biisi mikä elokuvassa soi, vai joku muu?
Minäkin vähän rakastan tätä miestä..

Anonyymi kirjoitti...

Ei ollut ;O) Se oli kappale nimeltään Cat People..
http://www.youtube.com/watch?v=0djNOF4g5NQ

Sooloilija kirjoitti...

Kiitos Mikaela. Hyvä, tuttu biisi on.
Tänäänkin vähän teema jatkuu uusimmassa jutussani..

-Anne- kirjoitti...

Jees, Bowie!
Minä pääsin kerran nauttimaan keikasta kakkosrivissä. Herkkua.

Hane kirjoitti...

Voiko joku sanoa ettei arvosta tai ei pidä Bowiesta ?...mieshän on legenda jo eläessään. Eipä olekaan tullut kuunneltua Bowieta pitkään aikaan, on tääkin levy kyllä niin upeata kuunneltavaa...