lauantai 31. lokakuuta 2009

Meillä juhlittiin eilen

Minun ei tarvinnut kuin kattaa pöytä ja koristella lapseni kanssa hieman kotia, lopusta hauskasta vastasi kuusi iloista tyttölasta, jotka pitivät tanssikisan, maalasivat kasvojaan, heiluivat pimeässä huoneessa vilkkuvan taskulampun kanssa (juu se uusi edellisestä postauksesta), ja ahtoivat itseensä monennäköistä herkkua.

Sain todistaa lapsuuden riemua. Sain vähän kyyneleitäkin silmiini. Halloweenhan onkin ihan huippu juttu, oikein hauska juhla tänne täydelliseen lokakuiseen pimeyteen.

6 kommenttia:

Yaelian kirjoitti...

Kuulostaa tosi kivalta juhlinnalta ja tuo Halloweenhan ihanine väreineen tuo kivaa väriä syksyyn.Poikani on Halloween-lapsi,sillä hänellä oli eilen synttärit...

Sooloilija kirjoitti...

Yael, halloweenvärit ovat syksyyn sopivia, eloisia. Piristävät.
Onnea pojalle, hänkin on syntymällään piristänyt sinun syksyäsi silloin aikoinaan..

Hannele kirjoitti...

Ihanan näköistä, mukavaa viikonloppua!

Leena Lumi kirjoitti...

Soolis, hämppejä, kummituksia, varjoja, vapinaa, kuisketta, naamioita...eli siis hauskaa Halloweenia. Minä lähden nyt kummittelemaan vain kynttilöin valaistuun alakertaamme eräälle, joka taatusti osaa pelätä;-)

Sooloilija kirjoitti...

Hannele, kiitos samoin.

Leena, hauskaa viikonloppua sinullekin. Kuka lie se, joka osaa pelätä..

Kazza kirjoitti...

Näyttää siltä että teillä oli todella karmivat juhlat! :) Halloween on kyllä hauska tapa piristää lapsien kuin vanhempienkin syksyä. Ja joulu kun tuntuu lapsen mielessä olevan ikuisuuksien päässä kesän jälkeen... ;)