keskiviikko 21. lokakuuta 2009

Rento ja rakastunut Robbie Lontoon lavalla

Kyllä oli sähköä ilmassa oululaisessakin elokuvateatterissa, sen suurimmassa salissa, ennenkuin Robbie Williams aloitti paluukeikkansa Lontoosta tiistai-iltana klo 22.00. Satelliitin välityksellä lähetetty esitys toimi moitteettomasti, mitä nyt pari kertaa pätki alkumetreillä..

Oli ilo nähdä Robbie taas ! Melkein kuin ihan oikeasti, suurelta kankaalta, komeana, hyväkuntoisena, sinisissä farkuissa, vihreine kuulaine silmineen. Ja se lauluääni - se vain paranee koko ajan. Robbie on nyt 35-vuotias.

Robbie esitti puolentoista tunnin keikallaan muutaman uuden biisin uusimmalta levyltään Reality Killed the Video Star. Ja sitten kuultiin niitä tuttujakin - Supreme, Feel, No Regrets - jotka kaikki soivat tuttuun Robbie-tyyliin, siihen niin tunnistettavaan ja tunnelmalliseen.

Paluukeikaksi nimetty illan konsertti oli komea esitys kokonaisuudessaan: 38-miehinen orkesteri, joka sisälsi mm. jouset, harpun ja sellot sekä yhden oopperalaulajattaren mahdollisti tuhdit ja hienot saundit.

Hellyttävin hetki koettiin kun Robbie omisti yhden uusista lauluistaan vip-katsomossa istuvalle tyttöystävälleen, turkkilaisamerikkalaiselle Ayda Fieldille, joka istui suloisen rakastuneen näköisenä Robbien äidin vieressä. Oioi. Robbie lähetteli Aydalle suukkoja ja kutsui häntä monilla lempinimillä.. Tätä olemme oikeastaan odottaneet vuosikausia (vai olemmeko?), että Robbie löytäisi rinnalleen vahvan naisen, ja että kyseessä olisi tosirakkaus. Jokohan nyt.. Ayda esiintyy myös Robbien Bodies-biisin videolla, kuva alla.


Robbie tuntuu nyt olevan elämänsä vedossa; hyväntuulinen, kaikki katkeruus ja ivallisuus on tiessään, hän laulaa vapautuneesti, on terveen oloinen. Tämän toivomme jatkuvan, toivomme, että loppuunpalamista ei enää tapahtuisi. Jospa rakkaus siivittää hänen laulu-uransakin taas uuteen kukoistukseen. Ai että on ihana mies! Kuvissa joskus niin vakava, mutta lavalla silkkaa pehmoa ja lämmintä huumoria.

Pulloon kun saisi.. ;D

Vielä en löytänyt livemateriaalia youtubesta. Elokuvateatterissahan ei saanut kuvata, se ankarasti kiellettiin. Tunnelma Lontoossa näytti olevan huipussaan. Oululaisessa elokuvateatterissa oli vähän jähmeämpää. Kukaan ei intoutunut tanssimaan. Minä ainakin taputin, ja ehkä muutama muukin. Mutta hurmoshenkisyyttä ei Oulussa tavattu, vaikka lähes 400 ihmistä halusikin nähdä hänet. Eli lähes täysi salillinen.

Kiitos Finnkinolle tästä mahdollisuudesta nähdä Robbie Williams, melkein kuin oikealla keikalla.
Joku oli Saksassa kuvannut elokuvateatterissa materiaalia keikasta, joten tässä Robbien uusi laulu You Know Me.

Ja tältä se vähän näytti. Samat kengätkin oli Robbiella jalassa:

11 kommenttia:

Annie kirjoitti...

Tosi hieno idea finnkinolta lähettää konsertteja suorana leffakankaalta. Karita Mattilastako se alkoi? Mahtavaa, jos Robbie on löytänyt vahvan naisen rinnalleen ja sen oikean. Tosi hellyttävältä kuulosti. Mutta saattaapi olla, etteivät Robbien kaltaiset persoonat koskaan rauhoitu.

Juuri mietin paria entistä miestäni, jotka ovat tosi lahjakkaita, jännittäviä, mutta narsistisia ja rauhattomia persoonia. Eivät ole vieläkään asettuneet aloilleen ja tuskinpa asettuvatkaan vielä moneen vuoteen. Jotkut ihmiset ovat luotuja kulkemaan. Hyvässä ja pahassa.

Yaelian kirjoitti...

Tuohan on mahtava juttu,että voi suurelta elokuvakankaalta nähdä konsertin reaaliajassa, oli varmaankin melkein kuin aito konsertti-Toivottavasti Robbie nyt on löytänyt elämänsä naisen.

Elisa kirjoitti...

Ihan loistava idea Finnkinolta. Minäkin mietin muutaman kaverin kanssa josko olisimme menneet katsomaan konserttia, mutta jostain syystä homma kuihtui kasaan.

Kiva kuulla että konsertti oli hieno ja Robbie entisessä vedossa! Hänelläkin on kaikenlaista törttöilyä ja hölmöilyjä elämässä ollut.

Sooloilija kirjoitti...

Annie, tosi ihana idea, menen toistekin katsomaan, siis vaikka jotain muutakin. Hieno tunnelma.

Olet oikeassa tuosta miestyypistä, joka ei ehkä koskaan rauhoitu. Siksipä silloin kun hänellä on joku nainen, sen on paras olla vahva ja itsenäinen.. Sellaiselta juuri tämä Ayda vaikuttaa..

Yael, oli mahtava juttu. Tämä lähetettiin moniin Euroopan maihin elokuvateattereissa. Haluttaisi kuulla millainen tunnelma eri maissa on ollut. Meillä kun kuitenkin oli aika jähmeää..
Viimeistään kun Supreme soi, olisi haluttanut tanssia..Mutta eihän sitä kehtaa yksinään nousta teatterin penkiltä tanssimaan..

Sooloilija kirjoitti...

Elisa, siellä oli paljon pariskuntia, ja ystävättäriä. Yllättävän paljon myös miehiä, ehkäpä vaimojensa kanssa.. Jopa lapsia. Robbiehan vetoaa kaikenlaisiin ihmisiin, myös lapsiin. Olisitpa saanut lähdettyä. Ihana tiistai-illan piristys oli.

Robbie myöntää kaiken avoimesti, siis ne törttöilyt ym. nuoruudessaan tehdyt jutut. Nyt hän avoimesti esitteli myös päätään ja sanoi, että 'me kaikki vanhenemme', hänen hiuksissaan kun on paljon harmahtavaa sävyä ruskean seassa..

Leena Lumi kirjoitti...

Oi!, miten pysyisit hous...anteeksi eikun siis paikoillasi, jos pääsisit hänen live-konserttiin;-)Tarvitsisit vahdin=minut!

Sooloilija kirjoitti...

Leena, kerran olinkin, Robbien livekeikalla, marraskuussa 2003 Helsingissä. Juuri ja juuri pysyin housuissani..
Et taitaisi ihan paras VAHTI olla ;D Siellä keikalla nimittäin voi villiintyä aikas helposti..

Anonyymi kirjoitti...

No on sitä kyllä vähän odotettu, siis sitä että Robbie löytäisi kunnon tyttöystävän joka vielä pysyisikin...On se sen verran ongelmakimppu ja adhd tuo mies että on siinä naisella kestämistä ;O) Olen nähnyt Robbien kahdesti mutta täytyy sanoa että varmasti oli TODELLA hieno elämys ja kun kerran näkeekin jotain, veikkaan että kamerat olivat loistavissa paikoissa joten sai nauttia showsta koko rahan edestä!!

Anonyymi kirjoitti...

Mikaela, kamerat olivat hyvissä paikoissa: paljon lähikuvia hänestä. Hänen kasvonsa (erityisesti silmät) kestävät valtavalta valkokankaalta katsomisen..

Niinhän minä muistelin, että sinä olet KAHDESTI nähnyt hänet livenä. Ihana juttu.

Ja totta, jonkin sortin narsismiin taipuvainen hän taitaa olla. Aika monet esiintyvät taiteilijat ovat, vaikeita puolisoita.. Toivotaan, että nyt on rinnalla jämäkkä nainen. Näyttää ja vaikuttaa ainkain siltä. Ihan aikuinen nainenkin on, 30-vuotias.

Sooloilija

lepis kirjoitti...

Robbie Williamsissa on niin hurmaavaa tuo hänestä aidosti välittyvä viihtyminen, ja nauttiminen siitä, yleisön edessä. Ja onhan tuo poika hyvä laulamaan!

Sooloilija kirjoitti...

Lepis, se aitous hänessä onkin parasta, inhimillisyys ja virheidenkin teko, paljaana oleminen lavalla: 'mä oon mikä oon'-tyyli.