keskiviikko 11. marraskuuta 2009

Audrey Tautou

Filmimaailma ihan tarvitsee näitä kasvoja - Audrey Tautou on kuvauksellinen, kaunis ja persoonallinen. Hän on syntynyt 9.8.1976.


Audreyn englanninkielinen haastattelu Coco avant Chanel-elokuvasta tässä.

***************

Palaillaan ystävät taas viikonloppuna asiaan..

5 kommenttia:

Annie kirjoitti...

On kyllä suloinen. Huvitti tarina, jonka mukaan Tautou sai Amelie-menestyksen jälkeen kutsun Ranskan presidentin luokse ja hän meni sinne pyörällä. Symppis! :-)

Leena Lumi kirjoitti...

Näin hänet Ameliesssa, joka ei jotenkin ollut minun filmi...Leffakuvien perusteella hän on kuin luotu Coco Chanelin rooliin, joten nyt vasta oikeasti näin tämän näyttelijän.

Sooloilija kirjoitti...

Annie, en ole kuullutkaan tuota tarinaa. Hän kyllä vaikuttaakin sellaiselta luonnonlapselta..

Leena, Audrey on aika paljon leimautunut varmasti alussa Amelie-elokuvan mukaan, mutta nyt hän on jo onneksi tehnyt paljon erilaisia rooleja.

Ihana ja suloinen on.

Linnea kirjoitti...

Ah, tämä oli minulle mieluinen blogilöytö. Palaan varmaan vielä useamman kerran lukemaan vanhoja juttujasi, ja sitten pyrinkin pysymmään ajantasalla. Tosi kiva blogi luettavaksi minulle, joka ei laske leffoihin käytettyjä rahoja ostoksiin käytettyihin rahoihin. Niitä ei vain lasketa. Sillä leffojen osto kuuluu samalla tavalla perusostoksien listalle kuin maito. Ihanaa, pistän sinut muistiin. Nähdään =)

Sooloilija kirjoitti...

Linnea, kiva! Tervetuloa uudelleen!

Minäkin pyrin käymään elokuvissa ja ostamaan dvd-elokuvia, vaikka olisin välillä kuinka vähissä varoissa.

Nähdään, kuullaan siis!