sunnuntai 1. marraskuuta 2009

Kate tuli kuvaan

Vaihdoin marraskuun koittaessa Audrey Hepburnin iloisen ja kuplivan kuvan kissoineen Kate Winsletin hurmaavaan mietteliäisyyteen.

Kate on tänä vuonna esiintynyt kahdessa elämänsä huippuroolissa, Revolutionary Roadin Aprilin ja Lukijan Hannahin. Kate Winsletista on moneksi, ihailtava nykynainen. Yliökuva on Lukijasta: Kate - Hannah paljaimmillaan, mietteliäänä ja kohtalokkaana. Vähän sellaisia ajatuksia minulla on aina marraskuusta. Vajoamista mietteisiin, pimeyteen. Sieltä noustaan sitten taas kevättä kohti kirkkaammalla kuvalla..

7 kommenttia:

Katriina, kirjoitti...

Erinomaisen hyviä kuvia molemmat, tyylikkäitä. Winslett on niin aito nainen, ei mikään muovinen kiiltokuva.

Joku kirjoitti blogissani, että marraskuu on uusi lokakuu. Osuvasti sanottu, vaikka nythän on sopivan kylmää ja luntakin aavistus. Minulle marraskuu on aina ollut hyvä kuukausi, paitsi syntymäpäivän, myös talven ja tulevan joulun takia. Ja joululta alkaa aina kunnon talvi!

Katriina, kirjoitti...

..niin että piti toivottaa vielä sittenkin yllättävän kivaa marraskuuta sullekin!

Yaelian kirjoitti...

Kate on niin kaunis tuossa kuvassa,hyvä valinta!

Leena Lumi kirjoitti...

Minulla on harmaa muistikuva, kaikki muistikuvani alkavat olla harmaita;-), että Winsletiä ei oikein arvostettu Titanicin ilmestyttyä. Mutta hän on ollut rotunäyttelijä heti alkujaan ja paranee vain kuin vuosikertaviini.

Sooloilija kirjoitti...

Katriina, kiitos marraskuun toivotuksista. Onhan siinä hyvää se, että joulua kohti mennään.

Yael, Kate on tosiaan niin luonnonkaunis.

Leena, Kate oli tosi nuori Titanicin aikaan, mutta kyllä hänessä karismaa oli jo silloin. Alusta lähtien mielestäni ollut erittäin hyvä näyttelijä. Ensimmäisiä tunnettuja elokuvarooleja teki jo 18-vuotiaana elokuvassa Heavenly Creatures - Taivaalliset olennot. Ja sai siitä kehuja.
Titanicia pidettiin kai vähän liian viihteellisenä, tai siis jotkut kriitikot pitivät.

Hane kirjoitti...

Sinä se löydät aina niin upeita kuvia ! Hieno tuo blogikuva- Kate on yksi munkin suosikeistani !

Elisa kirjoitti...

Hieno valinta! Kate on ihana!! Mukavaa viikkoa!