torstai 24. joulukuuta 2009

Vuoden aikana olen katsonut ainakin nämä


Vuoteen on mahtunut monta elokuvahetkeä, tässä kollaasissa näkemistäni elokuvista osa.

8 kommenttia:

Elisa kirjoitti...

Hieno kollaasi, miten tuollainen tehdään?

Sooloilija kirjoitti...

Hei Elisa, Picasa3-ohjelmalla normaalisti tein kollaasin. Olen kerännyt vuoden aikana tiedostoihini useimmista elokuvista näkemäni kuvat, jotta olen voinut laittaa niitä sivupalkkiin. Nyt keräsin ne tähän kollaasiin.

Päivi kirjoitti...

Katsoin eilen Love actuallyn ja nauroin monessa kohtauksessa aivan kippurassa. Tuntuu kuin tämä leffa vain paranisi joka katsomiskerralla.

Sooloilija kirjoitti...

Päivi, se on tosiaan on niitä, jotka paranevat joka katsomiskerroilla. Jotkut sivuhahmot nousevat esiin, esim. Keira Knightleyn ja ihanan sinisilmämiehen välinen suhde kosketti tällä kertaa minua..

Leena Lumi kirjoitti...

Soolis, mahtava kollaasi. Ei sulle mitään Arabian vuosilautasia, vaan teet joka vuosi itsellesi tällaisen kollaasin. Viet sen lasitetavaksi ja sitten ohut, ei kuvaa syövä kehys ja taakse laitat vuosiluvun. Yksi seinä näin. Likeisin seinä, jonka likellä työskentelet.

Ah!, minä lähden kohta katsomaan Keiraa Atonementissa...

Paivi kirjoitti...

Kiva kollaasi :) Omalla listalla on tälle vuodelle kertynyt 211 ensi kerran katsottua leffaa... Jonkinlainen yhteenveto varmaan pitää tehdä jossain vaiheessa!

Katsoin muuten eilen illalla vihdoin Holidayn, jota sinäkin olet kehunut :) Ihan suloinen elokuva, ja kieltämättä se mökkeröinen on viehättävä!!

Sooloilija kirjoitti...

Leena, loistava idea, ei ole käynyt mielessäkään, mutta nyt harkitsen! Kiitos.

Päivi, oho, en ole vielä laskenut omia näkemiäni elokuvia, mutta monet niistä olen nyt katsonut toiseen ja kolmanteenkin kertaa. Uutuuksia on vähemmän.
Holiday on suloinen ja kiva elokuva, vaikkei ehkä kenenkään top10:ssä, mutta ehdottomasti miellyttävä elokuva. Kunhan oppii ensin tykkäämään Cameron Diazista..

violet kirjoitti...

Love Actually on mullakin jokavuotinen juttu. Tulee aina niin hyvä ja lämmin mieli.
Ja aina pala kurkussa kun se mies on oven takana niiden lappujensa ja mankan kanssa....