sunnuntai 28. helmikuuta 2010

Vihreää ja valkoista

Kun taivaalta tupruttelee lunta
haluan luoda sisätiloihin jo kevään tuntua,
vihreällä.
niinpä oliivileipä vihreillä oliiveilla vihreällä lempilautasella
on mainio sunnuntaiaamupala. Kurkkuviipaleetkin ovat viikonloppuaamiaisasennossaan.

Näkymä ikkunastamme tänä aamuna 28.2.
*
Ja jos haluaa katsoa kauniita lumisia maisemia, mutta haistella jo kevään tunnelmia, kannattaa ehkä katsastaa kevään ensimmäinen Strömsö-jakso
Tuo ihana suomenruotsalainen lifestyle-ohjelma. 
Kadehdin aina sitä, että ohjelman juontajat ja tekijät ovat kaikki hyvin puuhakkaita ja terhakkaita, tekevät kaiken niin suurella innolla, että katsojakin saattaa saada siitä innostuksen.
Mutta sanon vain, että 'saattaa saada', sillä useinhan kuitenkin kaikki jää suunnitteluasteelle.
Toisin kuin Strömsössä.
FST5:llä tänään klo 17.15

9 kommenttia:

Yaelian kirjoitti...

Vihreä onkin energisoiva väri.Elävän luonnon väri. Kiitos että laitoit tuosta Strömsöstä,en olisi muuten älynnyt laittaa sitä listalle.Täällä taas on satanut koko päivän..

Päivi kirjoitti...

Vihreästä sanotaan, että se on luonnon lääke ihmisen mielelle. Vihreä rauhoittaa ja lisää mielen ja sielun tasapainoa. Ehkä juuri siksi talven jälkeen, kevään vasta kurkistaessa, vihreän kaipuu on suurimmillaan.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos Strömsö-vinkistä. Luulin, että on vielä tauolla. He, kaikki siellä, ovat niin taitavia ja kaikki tekeminen näyttää niin helpolta. Alkuinnostusta lukuunottamatta, suunnitteluksi tuo tuppaa jäämään.
-arja-

Allu kirjoitti...

Kiva toi vihreä kuva ja kiitos linkistä, en olisi muuten tajunnut katsoa tv-kaistalta.

Elisa kirjoitti...

En ole katsonut Strömsöä koskaan kokonaista jaksoa, en (aina) oikein jaksa tuollainen pirtsakoita ohjelmia, joissa puuhaataan, tuunataan, leivotaan, kunnostetaan.
Tulee sellainen olo että rauhottukaa hyvät ihmiset =). Ehkä mua ottaa aivoon, ettei itsellä ole sellaiseen aikaa ja energiaa.

Helena kirjoitti...

Vihreä on rakkauden ja välittämisen väri. Minäkin odotan jo kevättä, vaikka olenkin talvi-ihminen.

Leena Lumi kirjoitti...

Kirjasto/toimistoni on vihreä kuin myös keittiömme kaapistot. Vihreä on tunnettu hyvää tekevästä vaikutuksestaan.

Oliivileipää! Meillä ihan tavallista näkkäriä ja hapankorppua;-) Kulinarismin huippu on valkosipulipatonki. Ja tänään keitin jättikattilan papusoppaa ja tein pannaria, jota syödään ometekoisen omena-kanelihillon kera.

Sooloilija (=Soolis) kirjoitti...

Olen ollut pois tästä koneen ääreltä melkein koko päivän, joten kiitos kommenteista.

Hymyilytti hieman Elisan kommentti, sillä minäkin olen joskus ajatellut ohjelmasta niin: pitävät niin tärkeänä esim. jotain huovuttamista ja yleensäkin sitä, että kaikki on itse tehty. Mutta ehkä ohjelma kuitenkin vain haluaa antaa vinkkejä. Meno on pirtsakkaa, totta tosiaan..

Ja oliivileipä on ostettu Stokkan leipätiskiltä, ah, ihanaa oli! Jos pitää oliiveista. Ja monihan teistä tietääkin, että voisin melkein elää pelkillä oliiveilla ja juustoilla.

-Anne- kirjoitti...

tästä tuli mieleeni Facebookissa näkemäni ryhmä: "Ei menny niinku Strömsössä" =D
Tuttu tunne itsellänikin kun olen joskus jostain tv-vinkistä innostunut ja todennut että omat sormet ei ole ihan yhtä näppärät. =)