sunnuntai 28. maaliskuuta 2010

Juuri tälle päivälle - 500 Days of SummerJuuri tänään, kun taivaalta putoilee valkoisia märkiä rättejä,olen uppoutunut kirkkaaseen auringonpaisteeseen, suloisen, mutta epätoivoisen rakkauden maailmaan tämän 
500 Days of Summer -elokuvan kanssa.

Oikein piristävä elokuva rakkaudesta siinäkin mielessä, että siinä mies on kovasti rakastunut, mutta nainen ei koe yhtä vahvoja tunteita. Mies kärvistelee rakastumisen huumassa ja epätoivoisissa tunnelmissa.


Reilukaksikymppisistä kertova elokuva on hauska, mutta niin kirpaiseva. Jokainen, joka joskus on rakastunut väärään kohteeseen, jakaa suloisen Jospeh Gordon-Levittin näyttelemän Tomin tunteet Suurta Rakkauttaan kohtaan. Suuri Rakkaus - Summer, jota suurisilmäinen ja persoonallisen hauska Zooey Deschanel näyttelee, on juuri niin cool kuin onkin nainen, joka hokee vain, että 'oltaisko ystäviä', vaikka toinen osapuoli on lähes kuolettavan rakastunut.
Oi kuinka turhauttavaa, ja kuinka Suurta voi rakastumisen tunne olla, miehelläkin.

9 kommenttia:

tuuluska kirjoitti...

Huumaavaa kesän valoa, vihreää ja tanssia... lempeitä katseita tuossa trailerissa. Eihän mun katsottavien lista kun pitenee ja pitenee vaan... mut se on hyvä, kamalaa jos se loppuis ^^.

Vee kirjoitti...

Olen odottanut niin kauan, että pääsisin näkemään tämän! Niin paljon on tullut kuultua kehuja, että pitänee ottaa itseä niskasta kiinni ja hankkia tämäkin vihdoin :)

Sooloilija (Soolis) kirjoitti...

Tuuluska, tässä on ihanat värit ja hurjan kirkasta aurinkoa. Kepeä, mutta silti syvällinenkin.

Vee, tervetuloa kommentoimaan!
Dvd:nä löytyy jo joka paikasta.
Tämä on omalaatuinen elokuva, pieni, mutta silti suuri tarina.

Paivi [Hangman's Joke] kirjoitti...

Tämä on ihana elokuva :) Näin sen teatterissa viime kesänä ja nyt kun joka suunnalla taas näkee ylistäviä kommentteja, tekisi mieli katsoa uusiksi, ihan vaan sen positiivisen fiilisen takia :)

Sooloilija (Soolis) kirjoitti...

Päivi [Hangman's Joke], tämäpä olisi ollutkin mukava nähdä teatterissa, mutta aina syksyllä siirsin menoa, ja sitten se poistui ohjelmistosta.. Mutta nykyään dvd:t tulevat onneksi tosi nopeasti.

Elisa kirjoitti...

Ihana ihana leffa! Hyväntuulen takuu räntäiltaan =)

Pihlajatar kirjoitti...

En ole nähnyt tätä leffaa, mutta haluaisin kovasti. Hassua, miten sukupuolistereotyyppiset ajatukset ovat niin kanonisoimattomia; sinä kirjoitat, että rakkaus voi olla suuri tunne miehelläKIN, kun minä taas olen aina jotenkin ajatellut, että miehethän ne ovat rakastuessaan niitä romanttisia hupsuja, kun taas naiset ovat enemmän realisteja.

Sooloilija (Soolis) kirjoitti...

Elisa ja Pihlajatar, anteeksi kun on viikko vierähtänyt enkä ole kommentteihinne vastannut.

Elisa, pidin tätä todellakin hyväntuulen leffana, vaikka olihan se vähän surullinenkin..

Pihlajatar, hyvä pointti, voipi oikeastaan ollakin näin kuten toteat, mutta silti kovin monet miehet eivät näytä julkisesti sitä rakastumistaan..
Ja juu, oikeastaan itsekin olen paljon realistisempi..

tuike kirjoitti...

Kirjaan ylös kaikki rakkauselokuvat... onnettomat ja onnelliset. Kevät tekee tuloaan ;)