perjantai 26. maaliskuuta 2010

Pieniä muutoksia - uusien bloggerimallien kokeilua

Pitihän minunkin hieman kokeilla uudistuksia, joita nyt vihdoinkin on saatu Bloggerin puolelle.
Perjantai-iltahan tässä on kulunut, jäätelöä kupillinen mennyt, samoin tölkillinen makoisaa siideriä, mutta nyt on blogilla uusi ilme. 
Pientä sääntöä vielä vaatii:
värit, kirjaisimet, niiden koot, sivun leveys, sivupohjan väritys jne.
Mutta tämä on nyt ensimmäinen versio, 
jonka hyväksyin.
Kovin usein en halua ilmettä vaihtaa, mutta eihän se liikaa ole jos kerran vuodessa muuttaa blogipohjaa ja kerran kuussa yläbannerikuvaa..
Josko mentäis nyt tällä. Tai sitten teen hyvin pieniä fiksailuja..
*
Inspiraation sain Jaelilta , joka pari päivää sitten uudisti ilmettään, ja ystävällisesti meille kaikille hyvät ohjeetkin antoi ;D


9 kommenttia:

Katriina kirjoitti...

Onnittelut, tämä blogi on oikein BUBBLING! Sielläkö on uusia pohjia, pitääpä käydä tutustumassa.

lepis kirjoitti...

Tämä on pirtsakka! Ja pistää jalan vipattamaan discon sykkeessä. Oikeasti näistä pallukoista tulee kesä!

Sooloilija (Soolis) kirjoitti...

Katriina ja Lepis,
kevätilmettä tässä vähän hainkin, myös väreissä, mutta harmi, että 'kuplat', pallot eivät jatku alas asti. Niitä näkyy vain yläosassa, mutta kun selaa juttuja alaspäin, pallot katoavat..

lumiomena kirjoitti...

Kiva uusi ilme! Minäkin huomasin Jaelin linkkivinkin ja ajattelin, että pitäisi kokeilla omassa blogissakin. Vaihdos virkistää ainakin joskus. Nautinnollista perjantaita :)

Sooloilija (Soolis) kirjoitti...

Lumiomena, rohkeasti vain kokeilemaan. Piristää.

Leena Lumi kirjoitti...

Soolis, tämä on ihana, kun on niin valoisa. Tämä on kuin minun sisustusmantrani: seinät valkoiset, väri stailataan muulla.

Kuule, mitään ei tapahtunut, kun painoin siitä kohdasta Jaelin mallista, jossa luki 'tästä'. Tai tapahtui: Koko teksti muuttui hebreaksi!

Tuure kirjoittaa kirjoitti...

Kivan näköinen on uusi kuosisi!
Mukavaa viikonloppua, keväistä!

Yaelian kirjoitti...

Hyvän näköistä tuli! Ja Penelopekin on taas ilmestynyt tuonne ylös:-) Mukavaa viikonloppua,kevät kai on jo alkanut kunnolla ilmaista itseään,kuulin...

Sooloilija (Soolis) kirjoitti...

Leena, ihanko oikeasti muuttui hepreaksi vai kuvaannollisesti vain? Jos kiinnostut tästä niin joskus voin yksityiskohtaisempia ohjeita lähettää, samoin varmaan myös Jael. Tämä uudistus vaati aikaa, sillä jokainen asia piti tsekata; juuri ne kirjaisimet, niiden koot, sivun leveys ym. Joten yksi ilta siinä menee kun siihen rupeaa ;D

Tuure, kiva kun kelpaa :D Mukavaa viikonloppua pääkaupunkiin!

Jael, juu Penélopekin tuli Särkyneistä sydämistä kuvaan. Kevättä pukkaa, viime yönä on satanut lunta ja aura-autot jyrräävät täällä parhaillaan, mutta vesisadetta on luvattu mm. sunnuntaiksi..