perjantai 17. syyskuuta 2010

Freddie Mercury-elokuva tekeillä

Suurena yllätyksenä, mutta miellyttävänä sellaisena, tuli uutinen, että
Freddie Mercurysta & Queenista
ollaan tekemässä elokuvaa.
Nyt on julkistettu myös näyttelijä,
joka saa esittää karismaattisen, hurmaavan ja sympaattisen Freddien roolin:

Sasha Baron Cohen,
vuonna 1971 syntynyt Lontoon poika,
joka on paremmin tunnettu ronskina koomikkona.
Yhdennäköisyyttä Freddieen on, ja kunnianhimoisena persoonana tunnettu Cohen onnistuu varmasti roolissaan Freddienä, vaikka varmasti on vaativa rooli. Jo senkin vuoksi, että kaikki muistavat loistavan Freddien! Ja hänen kuolemastaan on kulunut vasta noin 19 vuotta.

Elokuva toteutetaan yhdessä Mercuryn perikunnan ja Queen-yhtyeen kanssa. Perikunnan ns. siunaus elokuvalle on varmasti suuri helpotus.Tulossa on siis elämäkertaelokuva, jonka ennustan jo nyt olevan hyvin odotettu.

Siihen asti kuuntelen ja katselen aina ajoittain Freddien & Queenin upeita esityksiä youtubesta.
Tässä yksi kerrassaan mainio live-esitys:


10 kommenttia:

lepis kirjoitti...

Tosi upea juttu! Freddiestä loppujen lopuksi tiedetään henkilönä aika vähän, roolista vain. Toivottavasti eivät riepottele liikaa.

Varmasti menen ensimmäisten joukossa katsomaan!

Yaelian kirjoitti...

Hienoa! Ja tulee olemaan mielenkiintoista nähdä Sasha Baron Cohen vähän vakavemmassa roolissa.Eilen muuten kävin katsomassa Julia Robertsin Eat,Love,Pray-leffaa.Vähän pinnallinen,mutta Roberts on niin ihana.Huomasin että olit laittanut tuonne Nurse Jackien sivupalkkiin.Olen nähnyt kummatkin kaudet ja minäkin jäin siihen koukkuun...

Birgitta kirjoitti...

Voiko Freddien todella olla niin monta vuotta. Muistan vieläkin hänen muistokonsertistaan tiettyjä esiintyjiä ja bändejä, uskomattoman koskettavia hetkiä. Kaverilla oli niin laaja ääniala, että heikompaa hirvittää laulaa Queenin biisejä.

Onpa hienoa, että elokuva on tekeillä.

Sooloilija kirjoitti...

Lepis, no minä myös ensimmäisten joukossa lippuluukulla.
Sitä riepottelua en toivo minäkään, uskon, että tulee kunnioittava kertomus.

Jael, Cohen siirtyy nyt ihan uudelle tasolle näyttelemisessä, ja toivotaan hänen onnistuvan.

Nurse Jackie vaikutti heti ensimmäisestä jaksostaan alkaen hyvältä sarjalta, huikea rooli persoonalliselta Edie Falcolta.

Julia Robertsin uusimmasta en ole vielä edes traileria nähnyt, mutta jotain olen elokuvasta lukenut. Tänne siis tulossa.

Birgitta, ensi vuonna tosiaan tulee 20v. hänen kuolemastaan ja tuntuu, että eihän siitä niin kauaa ole!

Laaja ääniala ja erittäin vahva musiikillinen tausta, mm. hyvä pianisti, oli Freddie. Elokuvaa odotellaan tässä todella innostuneena.

Leena Lumi kirjoitti...

Kiitos tästä infosta, sillä olen suuri Freddie -fani. Ja tuntuu siltä, että Cohen olisi juuri sopiva henkilö esittämään häntä. Ainakin raamit katson heti hyväksytyksi;-)

Nurse Jackieta en ehdi katsomaan, koska kirjat vievät senkin vapaa-aikani. Jo mainos kiinnosti, sillä sama näyttelijähän esitti Sopranos -sarjassa Tonyn vaimoa, joka lopulta taisi kuitenkin pelata korttinsa aika hyvin;-) Oi niitä aikoja, ennen blogia, jolloin vetelin tv-ohjelmaan stabilolla kaikenvärisiä viivoja katsottavien sarjojen, dokkarien ja leffojen kohdalle...

Mukavaa viikonloppua, Soolis!

Sooloilija kirjoitti...

Leena, juu oleppa hyvä. Tämä elokuvan teko oli tosi yllätys, mutta ehkäpä jo odotettukin. Toivotaan, että tulee hyvä elokuva. Sitä vain mietin, että kuka laulaa Freddien osuudet, näyttelijä itseköhän.. Se selviää sitten aikanaan.

Tuo Nurse Jackie on puolen tunnin sarja, joten sen katsomiseen ei mene viikossa kauaa. Mainoskanavalta kyllä tulee. Taidan jossain vaiheessa ostaa itselleni dvd-boxin, olisi niin kiva katsoa sitä monta jaksoa peräkkäin, ja ilman niitä mainoksia.

Juu kiitti, vietetään mukava viikonloppu.
Tuleekohan tv:stä mitään hyvää elokuvaa, en ole vielä katsonut ohjelmatietoja.

Leena Lumi kirjoitti...

Mietin itse samaa eli että kukakohan lauluosuudet tekee...

Well...Brothers&Sisters on tauolla, joten äiti lohdutti,että 'Leena, nythän alkaa Yorkshiren etsivät'. Että sitä sitten;-)

Minusta on ehdotonta saada katsoa pidempiä jaksoja yhtämittaisesti, siksi olen jo ostanut ekan ja tokan tuotantokauden B&S:stä ja ostan kolmennenkin heti, kun se tulee myyntiin.

Sooloilija kirjoitti...

Leena, odotan jotain todella tyrmäisevän hyvää brittisarjaa,mutta tällä hetkellä en ole koukuttunut mihinkään. Briteissä kyllä tehdään paljon tosi hyviä sarjoja, jospa ne jonkun hyvän ostaisivat Suomenkin telkkariin.
Yorkshiren etsivätkin ovat kai jo toisella kierroksellaan.

maria kirjoitti...

Tätä leffaa minäkin odotan ja otin ilolla vastaan pääosan esittäjän.

Sooloilija kirjoitti...

Maria, olisi muuten kiva tietää, että ketähän muita näyttelijöitä oli ehdolla Freddien rooliin. Mutta eivätköhän ne nyt parhaan valinneet..