maanantai 18. lokakuuta 2010

Elokuva Dianasta ?

Äskettäin julkistettiin tieto, että Prinsessa Dianasta ollaan kaikessa hiljaisuudessa
tekemässä elokuvaa. Pääosaan kaavaillaan 25-vuotiasta Keira Knightleyta, mutta myös amerikkalaisen Scarlett Johanssonin nimi on vilahdellut listoilla. Jos tällä tavalla tarjotaan tarjottimella nimiä ainutlaatuisen Prinsessa Dianan esittäjäksi, niin ehdottomastihan muuntautumiskykyinen britti Keira olisi paras vaihtoehto.
Dianan äidin rooli olisi menossa itseoikeutetusti Helen Mirrenille

Sanotaan, että elokuva saisi ensi-iltansa jo ensi vuonna, sillä vuosi 2011 on tasalukujen vuosi: Diana olisi täyttänyt 50 vuotta ja hänen satumaisista häistään on kulunut 30 vuotta !
*Dianan & Charlesin häät heinäkuu 1981*

Elokuvan ohjaajan nimeä ei ole julkistettu, eikä muutakaan tuotantoa.
Tämä vaatii nyt hieman sulattelua. Onhan meillä jokaisella käsitys suurenmoisen ihastuttavasta, inhimillisestä ja traagisesta prinsessasta, jonka elämä oli kuin satua, mutta jonka elämä päättyi niin julmasti.
Jäämme odottamaan tarkempia tietoja.

17 kommenttia:

Yaelian kirjoitti...

No yhteistä heille olisi ainakin anoreksia....Keiran pitäisi saada hieman lihaa päälleen ennen tuota roolia.En koskaan ollut Diana-fani,ja muistan kun äitini englantilainen miesystävä lähetti minulle Elton Johnin CD:n ( ja muistolautasen) missä oli se laulu muistolaulu Dianalle.Taisin kuunnella sitä kerran...ja muistolautanen meni heti kirpparille..
Mutta jännää nähdä,minkälainen elokuva tehdään Dianasta.

Sooloilija kirjoitti...

Jael, Keirahan on lukuisissa yhteyksissä korostanut, että hänellä ei ole anoreksiaa eikä bulimiaa. Että hän on vain luonnostaan hoikkaakin hoikempi.

Diana sensijaan kärsi ainakin bulimiasta, en tiedä anoreksiasta hänen kohdallaan.

Dianasta on tähän mennessä tehty aika monta elokuvaa, ja myös dokkareita. Tämän pitää todellakin erottua edukseen joukosta, jotta se saa kansan hyväksynnän.

Minä rakastin Dianaa. Hänessä oli mielestäni mihin samaistua, vaikka elikin prinsessana koko aikuiselämänsä.

Yaelian kirjoitti...

Bulimiaa se taisikin olla.Mutta Keira on melkein sairaalloisen laiha.

Allu kirjoitti...

Siis tarkoitit varmaan, että Helen Mirrer näyttelis Dianan anoppia, ei äitiä.

Sooloilija kirjoitti...

Jael, no laiha/hoikka on, mutta kuitenkin ihan itsensä näköinen, luonnollisen näköinen.

Allu, ei kun jutussa mainittiin, että Mirren esittää Dianan äitiä: Frances Shand Kyddiä, joka teki rohkeita ja riipaiseviakin ratkaisuja omassa elämässään, eroamalla Dianan isästä ja jättämällä lapsensa, sillä hän ei saanut lastensa huoltajuutta.

Sehän tässä niin jännää onkin, että Mirren on NIIN KUULUISA siitä, että hän esitti The Queenissa itse kuningatarta ja nyt sitten Dianan äitiä.

Mikaela kirjoitti...

tämä voi olla joko hyvä idea tai täysi katastrofi. Itse en ole ikinä ollut kiinnostunut kuninkaallisista, mutta ehkä kuolemansa vuoksi tämä olisi kiinnostava leffan aihe? Mutta Knightley? Ehkä joku tuntemattomampi nimi olisi parempi..

Sooloilija kirjoitti...

Mikaela, totta, hyvä idea tai katastrofi. Keira on upea ja ihana, mutta onko hän Dianaksi tarpeeksi muuntautumiskykyinen. Tai onko hän liian tunnettu muuntautuakseen Dianaksi, sitä pohdin minäkin.
Katsotaan mitä tuleman.

lumiomena kirjoitti...

Mielenkiintoista. Itse en erityisemmin pidä Keirasta, vaikka pidän monista elokuvista, joissa hän näyttelee. Silti juuri hän saattaisi sopia tähän rooliin.
Ja Helen Mirren olisi upea!

Helena kirjoitti...

Kate Winslett voisi ehkä sopia, mutta ei missään nimessä Scarlett Johansson. Scarlett oli lupaava löytö uransa alkuaikoina, muttei juuri ole kehittynyt siitä. Taantunut pikemminkin.

maria kirjoitti...

Kuulun varmaan niihin harvoihin, jotka fanittavat Keiraa. Hän saattaa yllättääkin roolissa...

Sooloilija kirjoitti...

Lumiomena, minä pidän Keirasta. Odotan vain, että hän vielä hieman vanhenee, jotta hän pystyy tekemään 'oikeasti aikuisten' rooleja, eikä aina vaikuttaisi tyttömäiseltä keijulta.

Helena, no ei Scarlett tosiaankaan! Katessa on ehkä enemmän Dianamaisuutta, mutta niin saattaa Keirassakin olla. Keiran ja Dianan äänet ja puhetyylit ovat hieman samanlaisia.

Maria, minäkin fanitan Keiraa. Hän on useinkin yllättänyt rooleissaan. Kun vain muistelemme Sovitusta ja sitä kuinka hyvä hän oli siinäkin!

Leena Lumi kirjoitti...

No, Keira oli taivaallinen Sovituksessa!

Helen Mirren on ehdottomasti mun ykkössuosikkini kaikista maailman näyttelijöistä, joten hän olisi upea Dianan värikkääksi äidiksi.

Melkein kuolin, kun näin sen Dianan haastattelun, jossa hän kertoi, että hovi yrittää saada häntä johonkin syrjäiseen hullujenhuoneeseen loppuelämäksi suljettua. Siis sairas hovi teki herkästä Dianasta masentuneen. Kaikki näkyi hänen silmistän.

Kate on niin persoonallinen ja rooleihinsa taipuva, että voisiko hän olla Diana...

Sooloilija kirjoitti...

Leena, harmi, että Kate Winsletin nimeä ei tässä jutussa näkynyt. Jospa Katella on muita suunnitelmia..

Leena Lumi kirjoitti...

Soolis, olenko nähnyt unta, vai odottaako Kate vauvaa?

Sooloilija kirjoitti...

Leena, en ole kuullut, että odottaisi. Mistäpä sitä tietää. Olisitko nähnyt unta kuitenkin. Katellahan kyllä jo on kaksi lasta.

Elisa kirjoitti...

Mä en tiedä mikä tuossa Keirassa mättää, mutta jostain syystä en ole hänen fanejaan. Ehkä se on hänen jumalainen kauneutensa ja siihen liitettynä suuret mutruhuulet. Tuntuu, että hällä on aina sama ilme päällä. Varmasti tulevaisuuden nimiä sitten kun aika tekee tehtävänsä.

Mieluummin kannatan Katea Dianaksi!

Sooloilija kirjoitti...

Elisa, minäkin pikkuisen enemmän kannattaisin Katea Dianaksi, vaikkei hänen nimeään siellä ehkä olekaan vilahdellut.

Keira on vieläkin hurjan nuori, 25v. Tuntuu, että hän on ollut elokuvateollisuudessa jo varmaan ainakin vuosikymmenen ! On ehkä ollutkin.