torstai 28. huhtikuuta 2011

William & Kate -kuume taitaa iskeä

William & Kate by Mario Testino
(Kuva täältä)

Olen huomenna perjantaina tv:n ääressä heti klo 11 kun häät Lontoossa alkavat.
Minulla on töistä vapaapäivä! 
Ajattelin ensin, että nämä Brittien kuninkaalliset häät eivät niin kiehdo, sillä hääpari ei herätä niin paljon tunteita kuin Victoria ja Daniel viime kesänä. Mutta sittenkin, sentään Dianan poika menee naimisiin !!!

 Joten nautitaan kuninkaallisesta loistosta ja bongaillaan vieraita!
Muistelen haikeudella myös Dianaa..

11 kommenttia:

Birgitta kirjoitti...

Vai on sulle myönnetty häälomapäivä =) Meillä ruinauksista huolimatta olivat tiukkoja, vain Britit pitää vapaata... höh.

Dianan häät on mielessä ja muistoissa sen verran vahvasti. Näitä tulee seurattua juuri sen vuoksi, että D:n poika juhlii. Kaikkea hyvää nuorelle parille =)

Yaelian kirjoitti...

Minua ei kauheasti nuo häät kiinnosta.Mutta kiva katsoa kuvia kuitenkin sitten jälkikäteen.

Katja / Lumiomena kirjoitti...

Me katsomme häät vasta illalla, mietin juuri, että otanko koko lähetyksen talteen digiboksille vai tyydynkö koosteohjelmaan. Viisivuotias tyttäreni odottaa häitä innolla ja aion itse leipoa skonsseja brittityyliin. ;)

Olin 9-vuotias, kun Diana ja Charles menivät naimisiin. Muistan katsoneeni häitä mummolassani kesken mansikka-ajan.

Sooloilija kirjoitti...

Birgitta, juu, ja kotona 'kisakatsomo'.
Uskon herkistyväni lähinnä Dianan vuoksi. Hänen esikoisensa menee naimisiin, eikä hän itse voi olla paikalla. Se on surullist.

Jael, no Katen puku varmasti kiinnostaa sitten lehdistä katsottun, niin ja kaikki vieraat ja heidänkin pukunsa. Ovatkohan Victoria ja Danielkin siellä, luultavasti..

Katja, minä muistan myös kuinka katsoin teininä Dianan häät. Olin serkkuni luona Tukholmassa kylässä.

Minä mietin myös mitä 'kisakatsomoon' laittaisin itselleni tarjolle, jotain hyvää varmasti. Ehkä mansikoita, niitä näytettiin mainostavan. On niin aikainen aamupäivä, ettei viitsi kuohuviiniä ottaa mansikoiden kera..

Sooloilija kirjoitti...

Ps. kaikille: minun läppärini a-kirjain alkaa hyytyä, sitä pitää painaa täysillä, jotta kirjain yleensäkin tulee. Siksi vaikuttaa välillä siltä kuin kirjoittaisin jollain ihme murteella, tyyliin: surullist, katsottun jne..

Katriina kirjoitti...

Aion myös pitää kisastudiota kotona, onneksi on vapaata. Olen katsonut kaikki, jopa Belgian kruununprinssiparin häät -ja Mathilde oli ihana! Victorian ja Danielin häät olivat niin aidot ja silti vaikuttavat. Saa nähdä, mitä Englannissa saadaan aikaan: joko muodollinen jäykkyys saa väistyä sielläkin vai jatkuuko pönötys edelleen.

Sooloilija kirjoitti...

Katriina, kävin ostamassa Stokkalta mansikoita ja nyt katsomaan!

Minäkin olen katsonut aika monet häät. En muista noita Belgian häitä, mutta pidin erityisesti Tanskan prinssin häistä, oliko se vuonna -96. He ovat jo eronneet, mutta olivat ihanan rakastuneita silloin.

Anonyymi kirjoitti...

Häät olivat ihan kivat. Alan olla jo vanha, kun olen oikeasti sitä mieltä, että nuoret näyttää aina niin kauniilta : )

Olivat ihan symppiksiä, mutta kun muistissa on viime kevään Victorian ja Danielin häät ja niiden ihan kosketeltavan liikuttunut ja lämmin tunnelma, samoin kuin Mette-Marit ja (apua mikä sen miehen nimi olikaan!) olivat niin liikuttuneita, että tää pikkaisen oli vähän jäyhempää. Victoria ja Daniel olivat kyllä rakastunein hääpari ikinä mitä olen nähnyt! Minä en oikeasti ole innostunut näistä kuninkaallisista, mutta nuorten onnea on näin täti-ihmisenä (44-v.) ihana katsoa.

Minna

Leena Lumi kirjoitti...

Olen katsonut Dianan ja Charlesin häät sekä tietysti Victorian ja Danielin. Sen lisäksi katsoin, kun Tanskan prinssi Joakim meni avioliittoon suloisen Alexsandran kanssa ja nyt he ovat jo eronneet. Siis katosin viime mainitut vain A:n takia.

Mukavia häätunnelmia ja iloista vappua!

Elisa kirjoitti...

Minäkin mietin Dianaa eilen, että hän katsoo varmaan tyytyväisenä pilven reunalta poikaansa ja miniäänsä.

Kauniita vaikkakin hiukan pidättyväiset häät!

Iloista vappua!

Sooloilija kirjoitti...

Anonyymi-Minna, morsiuspari oli kaunis. Mette-Maritin ja Haakonin häät olivat ihan kivat ja tunteelliset, mutta kyllä Vickanin ja Danielin häät ovat olleet ihan yliveto tunteidensa puolesta.

Leena, Alexandra olikin erityisen ihastuttava morsian silloin. Olen niin romanttinen kai sittenkin, että häät herkistävät minut aina..
Mukavaa vappua sinnekin!

Elisa, ajattelin lähetyksen aikana, että Williamkin varmasti mietti äitiään jossain vaiheessa vihkimistä. Juuri silloin ehkä kun hän näytti erityisen vakavalta. Niin suloisia olivat Kate ja William.

Hauskaa vappua !