perjantai 22. helmikuuta 2008

Aamuhetki perjantaina


Juon aina aamuisin kahvia, usein tästä kirpputorilta löytämästäni Willeroy&Bochin mansikkamukista. Maksoin siitä 5 euroa pari vuotta sitten. Valmistetaankohan tätä sarjaa vielä? Ostaisin lisää tätä mansikkasarjaa.

Elokuvailmoituksia oli paljon tämän päivän lehdessä. Suurin ilmoitus oli elokuvalla There will be blood, jonka pääosassa komeilee aikuisen miehen karismalla Daniel Day-Lewis. Tuosta elokuvasta lisää myöhemmin, käyn sen ehkä jossain vaiheessa katsomassa. Tuossa elokuvailmoituksessa lainataan Episodi-lehden elokuvakriitikon lausetta, joka lupaa tosi paljon:
"Day-Lewis tekee jälleen kerran suorituksen, joka pakottaa vakavasti harkitsemaan onko kyseessä maailman paras näyttelijä". !!!!!

Pyrypäivää ja pakkausta. Siis ei pakkasta, vaan pakkausta! Asun laatikoiden ja säkkien keskellä tyttärien kanssa. Tytötkin hermostuivat eilen illalla ja puuskahtivat, että "täällä ei voi asua!". Sanoinkin, että eihän me enää montaa yötä asutakaan. Muuttaminen on aina raskasta, sekä henkisesti että fyysisesti. Äskettäin selvisi, että saan avaimet käteen uuteen asuntooni ensi keskiviikkona heti aamusta. Tulee blogin päivitykseenkin ehkä hieman taukoa. En ole varma miten laajakaistaliittymäkään aukeaa.

1 kommentti:

katrilli kirjoitti...

Hei Ystäväni !

Sinä olitkin lisännyt paljon kuvia ja juttuja blogiisi. Hienoa!

Erityisesti pidin Frida Kahlon "esittelystä". Tuli tunne, että haluaisin tutustua häneen tarkemmin.

Ihania kuvia Tikke-kissasta. Tytöille terveisiä. Tavataanko ensi viikolla? Olen sairaalassa maanantaista perjantaihin.

Mukavaa viikonloppua !