maanantai 25. helmikuuta 2008

Haaveilija taas täällä..Selailin tuota amerikkalaista GQ-lehteä jonka kannessa Gyllenhaalin poika komeilee ja sisäsivulla on mielenkiintoinen haastattelu. (Lehti on helmikuulta 2007). Siemailin kahvia, tällä kertaa Muumimukista.

Sitten näpsin kuvia ihanasta kissastani, joka on aina kotona ja aina paikalla. Kuvassa on kehyksissä kuva minusta ja lapsuudenkissastani. Tyttäreni sanoi, että kannan vieläkin kissaa/kissoja hieman samalla tavalla kuin alle 2-vuotiaana. Minusta on ihana kanniskella kissoja. (Korjasin kyllä tyttärelle, että aikuisia kissoja voi kantaa sylissään monella tavalla, mutta pentukissoja pidetään sylissä ihan erikoislaatuisella tavalla). Lapset ovat jo niin isoja, että muistoina ovat vain ne ajat kun heitä sai kantaa sylissä.

Tällaisia kaikkia puuhastelin kun samanaikaisesti levyllä oli teflonkattila lämpenessä, tyhjänä tietenkin, se ehti tuossa ajassa lämmetä jo aika paljon ja nyt on täystuuletus menossa. Savua ja käryä tuli keittiö täyteen: Kyllä pitäisi yöt nukkua, mutta edellisyö oli poikkeusyö Oscareiden vuoksi. Siksi sitä on vähän sekaisin: aloittaa liikaa projekteja, käy vähän kierroksilla, ja sitten unohtuu kaikenlaista. Jospa tänään pääsisin ajoissa nukkumaan.

Ei kommentteja: