tiistai 19. helmikuuta 2008

Jude Law - tunteet pinnassa


Olen katsonut aika monia Jude Lawn elokuvia. Näen hänet iloisena ja syvällisenä näyttelijänä, jonka tunnetilat näkyvät hyvin herkiltä kasvoilta. Jos ja kun itkeminen on näyttelemistä niin hän tekee sen tosi hyvin. Ja se, joka on kuullut Jude Lawn nauravan, yllättyy: hänen naurunsa on kuin suoraan perinteisen englantilaismiehen, joka istuu pubissa ison oluttuopin kanssa. Hänen naurunsa on eläväistä ja röhähtelevää, erittäin iloista naurua!

Jude Law nauroi paljon Tähdet kertovat-sarjan jaksossa, jossa James Lipton haastatteli häntä pari vuotta sitten. Hän oli siinä muutenkin oma valloittava itsensä; herkkä ja iloinen.

Juden hyviä roolitöitä on mm. elokuvissa: Closer - Iholla, My blueberry nights, Vihollinen porteilla, Määränpäänä Cold Mountain, Holiday, Murto ja varkaus, Alfie jne. Itse arvostan korkeimmalle Closer-elokuvan roolin haavoittuvaisena miehenä kahden naisen puristuksessa. Closerin tarina on hyvin raadollinen tutkielma parisuhteista erilaisten ihmisten kesken.


Jude Law vasemmalla omana itsenään ja oikealla My Blueberry Nights-elokuvassa 2007.

Jude on syntynyt 29.12.72 Lontoossa, ja on kolmen lapsen isä.


Niin ja yksi asia: häntä on ihana kuunnella kun hänen brittienglantinsa on niin täydellistä!

1 kommentti:

-Anne- kirjoitti...

Minulla on heikkous brittinäyttelijöitä kohtaan juuri sen ihanan aksentin takia. Sitä voisi kuunnella vaikka kuinka paljon... =) Jude kuuluu suosikkeihini.