maanantai 4. helmikuuta 2008

Jessican tyylikäs tatuointi


Jessica Lange , jota olen ihaillut näyttelijänä jo -80-luvulta lähtien on hyvä esimerkki rohkeasta oman tien kulkijasta. Hänellähän on suomalaisia sukujuuria, joten jotain omaperäistä hänessä on ja tuntuu, ettei hän aina ole oikein istunut hollywoodilaiseen elämänmenoon.

Tämä hänestä otettu upea mustavalkokuva tuli vastaan jossain, ja ajattelin, että onpa todella tyylikäs tatuointi ranteessa. Ihan kuin koru. Ihailen tyylikkäitä tatuointeja, ja tämä on kyllä yksi parhaimmista mitä olen nähnyt.

Minuakin kiehtoisi ottaa sellainen tatuointi, joka kertoisi tarinan. Sillä pitäisi olla jokin merkitys. Uskon, että tällä Jessicankin kuvalla on jokin merkitys. Itselleni siitä tulee mieleen Kalevala-koru, jokin muinainen ristinmerkki tai muuta vastaavaa.

Viimeksi olen nähnyt Jessica Langen elokuvassa Broken
flowers, joka on lähinnä Bill Murrayn elokuva, mutta yhtä tärkeitä ovat hänen entisiä naisystäviään esittävät naisnäyttelijät, mm. Jessican lisäksi Sharon Stone ja Tilda Swinton.
Siitäkin elokuvasta voisin kirjoittaa pitkästi, mutta nyt tällä kertaa vain suosittelen sitä lämpimästi kaikille. Se on lämmin elokuva, hauska ja vangitseva, ja sisältää erinomaista musiikkia, mm. etiopialaista jazzia.

Mutta elokuvista taas myöhemmin lisää..

Ei kommentteja: