perjantai 21. maaliskuuta 2008

Elokuvia telkkarista!
Nyt Pääsiäisenä, kotioloissa, on tv:llä niin runsaasti elokuvatarjontaa, että pitää oikein miettiä ja suunnitella mitä aikoo katsoa.

Taru sormusten herrasta-trilogiasta näytetään peräkkäisinä päivinä (pe, la ja su) kaikki kolme elokuvaa. Olen epämääräisen huonosti katsonut kaikki. Inhoan mainoksia ja edellisten kertojen katsomiskokemukset ovat jääneet siihen, että mainosten kera elokuvista on tullut maratonpitkiä! Mutta nyt olen ajatellut ne katsoa.

Toinen elokuva, joka kiehtoo ja jota en ole koskaan nähnyt, on meksikolaisohjaaja Alejandro Gonzalés Inárritun ohjaama elokuva 21 grammaa. Pääosassa mm. kuvan Benicio Del Toro, Sean Penn ja Naomi Watts, upeita näyttelijöitä kaikki! Elokuvan nimi 21 grammaa viittaa siihen, että jokainen ihminen menettää 21 grammaa kuolemansa hetkellä.
(Elokuva tulee lauantaina kakkosella klo 22.05 eli ilman mainoksia!)Mutta miten on oikeasti laskettu, että ihminen kuolemansa hetkellä menettää painostaan juuri sen 21 grammaa.. Mikä painaa sen verran? Sieluko ihmisen ruumiissa?

2 kommenttia:

-Anne- kirjoitti...

Täytyykin muistaa tuo 21 grammaa tänään. Itsekin ihmettelen että mikä siinä nyt juuri kuoleman hetkellä kevenee - täytyy joku kerta kysäistä tutulta patologilta jos hänellä olisi asiasta mielipidettä.

Sooloilija kirjoitti...

Kerrohan sitten jos selviää..