sunnuntai 9. maaliskuuta 2008

Ja sunnuntain pelastaa..


Olen ennenkin hehkuttanut Serranosien perään. Ja nyt sen taas huomasi; vaikka on kuinka paljon kaapelikanavia käytössä tänä viikonloppuna niin Serranon perheen ääreen sitä vaan istahtaa tyttären ja ison kahvimukin kanssa! Ja Marcos palasi Lontoosta, oi ihanaa! Jatkan katsomista..

3 kommenttia:

tuike kirjoitti...

Että telkkaristakin tulee siis jotain katsottavaa....Haluaisin koukuttua johonkin sarjaan, mutta ei. Viimeksi yritin suomalaista Karjalan kunnailla. Tytöt jäivät koukkuun, minä en.

Helmiina kirjoitti...

Ihana aamupala teillä.

Tosi hyvä idea listata vuoden aikana nähdyt elokuvat. Taidanpa tehdä itsekin listan. Kiitos.

Sooloilija kirjoitti...

Monet sarjat koukuttavat; Housea on ikävä. Karjalan kunnailla oli ihan ok, mutta se ei onnistunut koukuttamaan minua. Maanantaisin tällä hetkellä pyörivä Harvoin tarjolla koukuttaa hieman, mutta on niin negatiivinen sarja. Ja se on koukuttajaksi liian lyhyt, vain 12 osaa ja tänään tulee jo 9. osa.

No entäs Kotikatu? Sitä on tullut seurattua vuosia, vuosia..Mutta senkin käsikirjoitus on joskus niin ontuvaa, että ihan hymyilyttää.. No nämä sarja-asiat ovat niin makuasioita... Terkkuja!

Elokuvalistaa aloin tehdä kun viime vuoden lopulla aloin miettiä viime vuoden aikana näkemiäni elokuvia. Eikä niitä muista jos ei tee listaa! Ei muista enää joulukuussa mitä huhtikuussa kävi katsomassa tai minkä leffan vuokrasi, vaikka se ois ollut kuinka hyvä elokuva!