keskiviikko 26. maaliskuuta 2008

Seinämaaleja, lääkärikäyntiä, leikkimistä, pähkäilyä ja jahkailua

Terttutomaateista ja parikasta piristystä tähän päivään.

Hain maaliliikkeestä hiekan väristä (tai kuten ennen sanottiin; beeshin väristä) maalia keittiön yhden päätyseinän maalaamista varten. Huomenna on maalauspäivä. Myös esikoisen huoneen päätyseinä saa uuden värin; utuisen siniharmaan.


Kakkosluokkalainen opettelee eurojen käyttöä ja laskemista leikin kautta. Leikin loputtua niitä samoja tietoja sovelletaan sitten matematiikan tehtäviin. Toistan kuinkahan monetta kertaa, että "euro on sata senttiä". Jospa se jäisi pikkuhiljaa mieleen.

Kaiken tämän lomassa kävin esikoisen kanssa vielä lääkärissäkin; minulla ja esikoisella ei ole poskiontelotulehdusta ja tulehdusarvotkin ovat ihan normaalit. Olotila ei ole kyllä ihan normaali; kolme viikkoa on ollut jo hyvin tukkoinen olo. Yskä, nuha ja pääkipu otsalohkossa jatkuvat. Sairaanhoitaja antoi neuvoksi höyryhengittää. No, jos innostuisi siitä. Nakkasin Buranaa naamariin!

Mutta osasinpas laittaa kävijälaskurin tähän blogiin. Sekin vaati hieman pähkäilyä, mutta onnistumisen ilo oli iso ;-)

4 kommenttia:

tuike kirjoitti...

Ettei ollut laskurin laitto sinullekaan itsestäänselvyys? Kyllä minäkin jaksoin riemuita, kun osasin sen laittaa. Nyt tekisi mieli sellaista, josta näkee, mistä käynnit on.

Minäkin olen antibioottikuurilla. Sain vihdoinkin eilen aikaseksi mennä lääkäriin. Kun en ollut NIIN kipeä kumminkaan niin aina vaan siirsin. Eilen oli sitten pakko. Onneksi täällä ei tarvitse paljon jonotella. Pikkupaikkakunnan etuja.

Krisu kirjoitti...

No voi että, kuukkelin analyticsin avulla (jonka suureksi ällistyksekseni sain eilen asennettua!) löysin tänne, haa! Täällä on Bullerby sivupalkissa (kiitos! :D), eikä mittään ole meillä kommentoitu?
Minä en ole antibioottikuurilla, onneksi, mutta tänne "elokuvalandiaan" tuli nyt tallattua polku.
Niin, siis Google analytics on semmoinen, mistä näkee, kuka tulee ja mistä. Onko sinulla Google-tili? Ainakin se oli yllättäen aika helppo asentaa bloggeriin, vaikka pitikin hötömölön sekaan survoa, mutta ihan loppuun. Kysyt sitten minulta, täällä "viisaana" röyhistelen rintaa! hahaha
21 grammaa? Eikös se ole sielun paino?

Hallatar kirjoitti...

Maalaaminen on ihanaa puuhaa!

*kadehtii ihan pikkiriikkisen* ;D

Sooloilija kirjoitti...

Tuike: täällä vähän isommalla paikkakunnalla oli terveyskeskuksen ovessa lappu, että henkilökuntaa on sairaana ja jonotusajat voivat olla pitkiä. Kyllähän siellä reilu tunti vierähtikin..

Krisu: kiva kun piipahdit sivuillani, olen sinunkin blogia lukenut.. Etsin aina uusia, kivoja blogeja..Ja niitähän löytyy toisten ihmisten blogiluetteloista.. Joku sitten aina kolahtaa itsellekin.

On minulla googletili. Mutta kyllä tuo kävijälaskurikin ihan riittää. Mutta voisihan se olla kiva tietää sekin,että mistä päin maailmaa ihmiset käyvät kurkkaamassa blogiani.. Katsotaan..

Ja Hallatar, maalaaminen on aika helppoa ja kivaa, verrattuna tapetomiseen. Mutta nyt olin kahvinkeittäjänä ja ruokapalkalla maalaavan exäni ruuanlaittajana tai siis hain kaupasta valmiin broilerin! Ja pesin telaa ja pensseliä! Kuvia myöhemmin siitä sessiosta..