sunnuntai 16. maaliskuuta 2008

Peilikuvan tuijotteluaMietin miksi Tikke on koko päivän kävellyt verkkaisen varovaisesti, naukaisten aina silloin tällöin vaisusti.. Tämän kuvan myötä se selvisi; se luulee, että täällä on joku toinen kissa, joku samannäköinen, joku joka on tullut sen reviirille. (Peili on eteisen lattialla sen vuoksi kun se vaatii korjailua muuton jäljiltä: peili meinaa irrota kehyksistään.)

Harvoin olen nähnyt kissan kävelevän kotioloissa niin varovaisesti ja hiljaa, ja matalin askelin. Se pysyttelee koko ajan matalana ja välttelee peilin ohi kävelyä.

Voi että on ollut jännä seurata tätä juttua, mutta jospa nostan peilin nyt lipaston päälle.

5 kommenttia:

-Anne- kirjoitti...

Voi ressukkaa. =)

tuike kirjoitti...

Voi kisua! Meillä rapisteli orava ikkunan takana ja kissat eivät oikein ymmärtäneet mikä ääni ja mistä tulee (en minäkään heti älynnyt). Nauratti, kun kulkivat varalta hännät pörrössä, jos vihollinen hyvinkin äkkiä hyökkää...

violet kirjoitti...

Aivan sama juttu oli muinoin vanhempieni kissan kanssa! Heillä oli myös peili lattialla jonkun aikaa ja kissa aivan kummallinen.

Sooloilija kirjoitti...

Olen nimittäin miettinyt toisen kissan hankkimista, pennun siis, ja tässäkin sai hieman esimakua siihen miten alussa voisi käydä kun taloon tulisi toinen kissa. Tikke ei ollut agressiivinen, mutta tosi epäileväinen ja kummallinen. Ehkä sitä kestäisi muutaman päivän..

Saa nähdä, olen miettinyt jo pitemmän aikaa toisen kissan hankkimista. Ehkä jatkan sitä miettimistä vielä jonkin aikaa..

Anne A. kirjoitti...

Tulin vastavierailulle :)

Kissa saattaa myös ihan vaan pelätä sitä peiliä. Siis itsessään, kummallisena ja kiiltävänä esineenä. Se ei välttämättä miellä kuvaa toiseksi kissaksi.

Meidän edesmennyt kissamme ei ainakaan koskaan oppinut tajuamaan, että peilissä näkyy kissa, vaikka tahallamme joskus kannoimme sen sylissä peilin eteen. Katseli vain ihan hämillään tavallaan peilin ohi. Sen sijaan se kierteli matalana hiippaillen ja sähisten kaikki lattialle unohtuneet muovipussit! :D Syy ei ikinä selvinnyt.