torstai 6. maaliskuuta 2008

Richard Ashcroft laulaa


Hiihtolomalaisen on hyvä hiihdellä - jos ei muualla niin unelmissaan.. Päivän ruokana oli kuumaa broilerikeittoa ja jälkiruuaksi kuningatarjäätelöä. Sitä kun on lomalaisille tarjottu ja tiskit hoidettu niin onpa mukava vetäytyä kuuntelemaan musiikkia.

Richard Ashcroft, entisen brittiläisen The Verve-bändin keulahahmo laulaa soolourallaan hyvin samantyyppisesti kuin entinen bändinsä, Bittersweet symphony-tyylistä viipyilevän raukeea ja haaveilevaa brittirokkia. (Kuvassa oleva levy soi parhaillaan täällä kotona).

Richard on muutenkin sellainen tyyppi (siis kuvitelmissani), jonka kanssa voisi kuvitella viettävänsä anonyymisti romanttisen päivän kahviloissa istuen, ihmisiä katsellen. Hän voisi kitarallaan soittaa säveliään ja laulaa sulosointuisella äänellään. Päivän päätteeksi voisin todeta hänelle, että olipa ihana päivä, mutta kiitos tästä päivästä. Sitten voisi taas palata elämään kotiin lasten luo ja voisi ensitöikseen tehdä valtavan annoksen makaroonilaatikkoa.

Richard Ashcroftin kanssa ei makaroonilaatikkoa syötäisi. Lattea vaan juotaisiin päivä, iltapäivällä ehkä yksi croissant haukattaisiin...

Muutama fakta Ashcorftista; erittäin taitava säveltäjä, runoilija ja muusikko! Elää musiikilleen, on kunnianhimoinen ja vaativa. Syntynyt 11.9.1971. Alone with everybody-levyn nimi on osunut nappiin, laulujen nimet ovat sellaisia kuin A song for the lovers ja You on my mind in my sleep. ('huokaus')...

Ei kommentteja: